Menu
 

Salaspils "Wild Things" triumfē Latvijas Frisbija līgā, salaspilietes otrās

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - frisbee.lv Foto - frisbee.lv

Salaspils “Wild Things” vienība sestdien Latvijas Frisbija līgas trešo un pēdējo posmu noslēdza ar trim uzvarām, palika nepārspēta visas sezonas garumā un izcīnīja čempionu titulu. Dienu vēlāk bez zaudējumiem sezonu pabeidza arī “Valmieras” sieviešu komanda, kas uzvarēja dāmu konkurencē un otrajā vietā atstāja “Salaspils FK” frisbijistes.

Kā liecina Latvijas Frisbija federācijas informācija, Salaspils komanda pēdējā posmā vispirms pieveica abas Valmieras komandas (13:9 un 13:0), taču pirmā vieta tika nodrošināta vien pēdējā mačā, kad ar 13:8 tikai pieveikta Rīgas “Hardcore Ultimate” komanda, kurai šis bija vienīgais zaudējums turnīrā.

Trešajā vietā ierindojās Ventspils Frisbija kluba pārstāvji, ceturto pozīciju nosargāja “Valmiera”, bet piektie palika “Salaspils Jr” frisbijisti.

Septītajā vietā deviņu komandu konkurencē ierindojās Inčukalna “Wildcats”, kas pēdējā posmā tika pie savām pirmajām divām uzvarām – 13:2 pār “Valmiera-2” komandu un 13:6 pār “Ogri”.

Dāmām pārliecinoši labākās bija “Valmieras”  spēlētājas, kas sezonu noslēdza ar astoņām uzvarām. Otrajā vietā palika “Salaspils FK”, bet labāko trijnieku noslēdza “KCN Rīga”. Ceturtās palika “Moments”. Bez uzvarām sezonu noslēdza Inčukalna “Wildcats” meitenes.

Sezonas turpinājumā Ogrē norisināsies Latvijas čempionāts telpās, kurās startēs tikai pašmāju komandas no Latvijas Frisbija līgas. Federācijā norāda, ka čempionātā izteiktas priekšrocības ir komandām, kas ieguvušas augstāku vietu līgas kopvērtējumā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.