Menu
 

Aizraujošā Ķekavas novada telpu futbola čempionāta finālspēlē triumfē "Ķengarags"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra Foto - Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

Ar divām aizraujošām finālcīņām Ķekavas sākumskolas sporta zālē bez skatītāju klātbūtnes noskaidroti Ķekavas novada telpu futbola čempionāta godalgoto vietu ieguvēji, informē novada pašvaldības sporta aģentūra.

Spēlē par bronzas godalgām kā pirmie vadībā izvirzījās FK “Daugmales dadzis” futbolisti, turklāt pēc Kirila Rusjanovska īsā laikā nopelnītām divām dzeltenajām kartiņām arī ieguva iespēju divas minūtes spēlēt vairākumā, tomēr nespēja savu pārsvaru dubultot. Pēc izturēta mazākuma viņu pretinieki “FREE” komanda otrajā puslaikā guva trīs vārtus un jau pārņēma vadības grožus. Lai gan “Dadža” spēlētāji divas minūtes līdz pamatlaika beigām vienus vārtus atguva, tomēr ar to bija par maz, un ar rezultātu 3:2 uzvaru svinēja “FREE” futbolisti.

Lielajā finālā FK “Ķekavas novads” pret FK “Ķengarags” izvērtās īsts trilleris. Pirmajā puslaikā vadībā izvirzījās un atpūtā ar minimālu pārsvaru devās “Ķekavas novads”. Otrā puslaika sākumā “Ķengarags” panāca izlīdzinājumu, taču sešas minūtes līdz pamatlaika beigām vadības grožus atkal pārņēma ķekavieši. Kad pamatlaikā bija atlicis spēlēt pāris minūtes, FK “Ķengarags” vārtsargu nomainīja pret piekto laukuma spēlētāju, metās atspēlēties, un tas vainagojās ar panākumu – līdz ar signālu bumbu vārtos raidīja Eduards Gailītis, panākot 2:2.

Sekoja pagarinājums, kurā komandas nespēja gūt vārtus, un, lai noskaidrotu čempionus, nācās izpildīt pēcspēles sitienu sēriju, kurā ar 3:0 uzvaru izcīnīja FK “Ķengarags”, kļūstot par 2019./2020. gada sezonas čempioniem.

Vēl marta sākumā notikušajās pusfināla spēlēs FK “Ķengarags” pārliecinoši ar 5:1 bija pieveicis FK “Daugmales dadzis” futbolistus, bet “Ķekavas novads” ar 6:2 “FREE” vienību. Pavisam šosezon Ķekavas novada telpu futbola čempionātā piedalījās desmit komandas.

Finālspēļu foto skatīt šeit.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.