Menu
 

Aparjodei trešā vieta Pasaules kausa posmā kamaniņu sportā (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs, fil-luge.org Foto - arhīvs, fil-luge.org

Kendija Aparjode no Saulkrastiem izcīnījusi trešo vietu Pasaules kausa trešā posma sacensībās kamaniņu sportā svētdien Oberhofas trasē Vācijā.

Pēc pirmā brauciena Aparjode kļuva par dāmu sacensību līderi, tomēr otrajā mēģinājumā uzrādīja tikai devīto rezultātu un summā piekāpās mājiniecēm Dajanai Eitbergerei (+0,169 sekundes) un Natālijai Geizenbergerei.

Labāko sešniekā izdevās iekļūt arī krimuldietei Elīzai Tīrumai, kura ar 11.un 5.laiku braucienos ieņēma sesto vietu 0,450 sekundes aiz uzvarētājas. Siguldiete Ulla Zirne, kura piektdien ieguva otro vietu Nāciju kausā, ierindojās 13.vietā (+0,705 s), bet Sigita Bērziņa – 18.vietā (+1,096 s) 28 dalībnieču konkurencē.

Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā līdere ir N.Geizenbergere, kura visās četrās līdzšinējās sacensībās finišējusi otrā (340 p.). Aparjode ir sestajā vietā (186), Tīruma septītajā (184), Zirne 15. (114) un Bērziņa 19.vietā (66 p.).

Vēlāk notikušajās komandu stafetes sacensības Kendija Aparjode, Riks Kristens Rozītis un Andris un Juris Šici nostartēja neveiksmīgi un desmit komandu konkurencē palika piektajā vietā. Uzvarētājiem Vācijas kamaniņu braucējiem viņi zaudēja 1,298 sekundes. Ātrāki par latviešiem bija arī austrieši, poļi un itālieši.

Pasaules kausa izcīņas ceturtais posms notiks 19.un 20.decembrī Vinterbergas trasē Vācijā.

(papildināta ar stafetes sacensību rezultātiem)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.