Menu
 

"Trīs zvaigžņu balvas" ceremonija Covid-19 ierobežojumu dēļ pārcelta uz vēlāku laiku

  • Autors:  LETA
Paredzēts, ka "Trīs Zvaigžņu balva 2020" svinīgo pasākumu vadīs Renārs Zeltiņš un Grēta Peide. Foto - publicitātes Paredzēts, ka "Trīs Zvaigžņu balva 2020" svinīgo pasākumu vadīs Renārs Zeltiņš un Grēta Peide. Foto - publicitātes

"Trīs zvaigžņu balvas" ceremonija ar 2020.gada labāko sportistu godināšanu Covid-19 ierobežojumu dēļ pārcelta uz vēlāku laiku, piektdien vēsta pasākuma organizatori.

"Trīs Zvaigžņu balva" ir ikgadējs pasākums, kurā tiek apbalvoti aizvadītā gada Latvijas labākie sportisti un sportistes.

Saskaņā ar Slimību profilakses un kontroles centra publicēto informāciju un ņemot vērā pēdējo nedēļu notikumus un valdības izsludināto kluso periodu trīs nedēļu garumā līdz 11.janvārim, kā arī Valsts prezidenta Egila Levita un Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) izteiktos aicinājumus, "Trīs Zvaigžņu balva 2020" organizatori un žūrijas komisijas locekļi ir pieņēmuši lēmumu par pasākuma apbalvošanas ceremonijas filmēšanas pārcelšanu uz citu laiku, kad to atļaus epidemioloģiskā situācija valstī, teikts paziņojumā.

"Lai arī tehniski filmēšanas un realizācijas procesā varam nodrošināt visu nepieciešamo piesardzību, samazinot jebkura iesaistītā personāla inficēšanās risku, svarīgāks ir jautājums par piemēru, kuru kā organizatori un Latvijas sporta dzīves vadītāji demonstrējam sabiedrībai, un par mūsu un iesaistīto - balvu saņēmēju atbildību", uzsver "Trīs Zvaigžņu balvas" ceremonijas producente Ilze Jansone.

Apbalvošanas ceremonijas filmēšanas pārcelšana nenozīmē, ka tiek pārtraukts darbs pie pasākuma sagatavošanas un realizēšanas, uzsver rīkotāji. Apbalvošanas pasākums notiks, tiklīdz to atļaus epidemioloģiskā situācija un noteikumi valstī.

Latvijas sporta izcilību svinīgais apbalvošanas pasākums bija paredzēts kā iepriekš montēts raidījums, kur pašā ceremonijā piedalītos tikai balvu saņēmēji 12 nominācijās, tomēr kopējā pasākuma realizācijā nepieciešams iesaistīt apmēram 50 cilvēku lielu komandu. Apbalvošanas ceremoniju bija paredzēts pārraidīt 30.decembrī.

"Trīs Zvaigžņu balvu" ar Izglītības un zinātnes ministrijas atbalstu organizē vadošās Latvijas sporta organizācijas - Latvijas Olimpiskā komiteja, Latvijas Paralimpiskā komiteja un Latvijas Sporta federāciju padome.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.