Logo
Drukāt šo lapu

Latvijas jaunatnes čempionāta medaļas arī Mārupes un Ādažu tenisistiem

Latvijas jaunatnes čempionāta medaļas arī Mārupes un Ādažu tenisistiem arhīvs

“Rīgas satiksmes” tenisa kortos Mežaparkā aizvadīts Latvijas jauniešu tenisa čempionāts, kurā četrās vecuma grupās piedalījās vairāk nekā 200 bērnu un jauniešu. Ar panākumiem turnīrus aizvadīja Mārupes un Ādažu tenisa klubu un skolu pārstāvji.

Jaunākajā U12 vecuma grupā meitenēm finālā Elizabete Brutane no Mārupes “ACB/VL” tenisa skolas ar 6:3, 7:6 pārspēja Ādažu tenisa centra pārstāvi Marinu Markinu. Abas meitenes līdz izšķirošajai cīņai bija guvušas pa četrām uzvarām, turklāt zaudējušas tikai attiecīgi sešus un deviņus geimus.

Trešo vietu šajā turnīrā ieņēma Sofija Zariņa no Mārupes tenisa skolas, kura pusfinālā piekāpās Elizabetei, bet “mazajā finālā” ar 6:1, 6:1 pieveica Alinu Krancmani.

U14 grupas finālā “ACB/VL” tenisa skolas pārstāve Sindija Manovska zaudēja liepājniecei Evelīnai Ķīvītei 7:5, 2:6, 4:6 un ieņēma otro vietu. Puišu vienspēļu turnīrā ceturto vietu ieņēma cits Mārupes kluba tenisists Daniels Tens.

“ACB/VL” tenisa skolas audzēkņi guva dubultuzvaru U16 grupas turnīros. Jauniešu finālā Nikolajs Galkins ar 6:2, 6:7, 6:3 pārspēja Dāvi Alksni, bet jaunietēm Dārta Daļecka pieveica Alisi Vindigu no Liepājas 7:6, 6:1. Ceturtajās vietās abos turnīros ierindojās Edvards Šnepsts un Laura Plīkša no Ādažu tenisa centra.

Vecākajā U18 grupā Pierīgas tenisistiem finālā iekļūt neizdevās – bronzas medaļu līdz ar uzvaru 6:3, 6:2 pār kluba biedru Kristapu Kraukli nopelnīja Valters Čapkevičs no “ACB/VL” tenisa skolas, bet Agrita Gavronska no Mārupes tenisa skolas ieņēma ceturto vietu.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024