Menu
 

Stopiņu handbolistēm kārtējā uzvara, salaspilietēm kārtējais zaudējums

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Handbola federācija Foto - Latvijas Handbola federācija

Latvijas dāmu handbola čempionāta kārtējās spēles svētdien aizvadījušas abas Pierīgas komandas. Sesto uzvaru septiņās spēlēs izcīnīja Stopiņu NHK vienība, bet Salaspils sporta skolas vienība piedzīvoja vēl vienu neveiksmi.

Stopiņu NHK handbolistes svētdien savās mājās Ulbrokas sporta kompleksā uzņēma Jēkabpils sporta skolas komandu. Līdz pirmā puslaika vidum laukumā risinājās līdzīga cīņa, taču tad mājinieces pamanījās gūt sešus vārtus pēc kārtas un iekrāja solīdu 14:6 pārsvaru. Pēc pārtraukuma jēkabpilietes metās atspēlēties un puslaika vidū panāca izlīdzinājumu 26:26. Tomēr Stopiņu handbolistes nekavējoties atbildēja ar 5:1 izrāvienu un, lai arī pēdējās desmit minūtēs neguva nevienus vārtus, nosargāja uzvaru 31:30.

Laukuma sainiecēm Kristīne Dzenīte guva astoņus, Darja Savčenko un Kristīne Daņiļenko pa sešiem un Elza Seržante piecus vārtus.

Salaspils sporta skolas un “REIR Dobele” komandu duelī intriga pazuda krietni ātrāk – pēc nospēlētām 13 minūtēm Dobeles handbolistes jau bija pārsniegušas desmit vārtu pārsvaru (13:2) un arī turpinājumā nedeva pretiniecēm nekādas izredzes starpību būtiski samazināt – Salaspils komandai vēl viens zaudējums 27:44. Viešņām piecus vārtus iemeta Dace Potapova, pa četriem – Renāte Salmane, Vita Binduka un Anastasija Agarkova.

Virslīgas turnīra tabulā Stopiņu NHK ar 13 punktiem septiņās spēlēs saglabā pirmo pozīciju un tuvākās sekotājas Ludzas “Latgols” handbolistes apsteidz par trim punktiem. Salaspils vienībai ir četri zaudējumi piecās spēlēs, divi punkti un priekšpēdējā piektā vieta.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.