Logo
Drukāt šo lapu

"Super Nova" futbolisti sagādā zaudējumu pirmās līgas līderiem

"Super Nova" futbolisti sagādā zaudējumu pirmās līgas līderiem Rīgas Futbola federācija

Latvijas futbola pirmās līgas čempionātā sporta klubs “Super Nova”, kas mājas spēles aizvada Olaines stadionā, sagādājis zaudējumu turnīra līderim futbola klubam “Tukums 2000”, kam šī bija tikai otrā neveiksme sezonā.

Tukumā notikušā 14. kārtas centrālā mača likteni izšķīra vieni gūti vārti, un tos septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām SK “Super Nova” labā guva Edgars Kārkliņš – 1:0. Līdz ar to pārtrūkusi tukumnieku desmit uzvaru sērija.

Jau ziņots, ka Latvijas Futbola federācijas prezidenta Kaspara Gorkša atvadu spēlē Ķekavā futbola klubs “Auda” cieta sagrāvi 0:6 pret “BFC Daugavpils”/”Progress” vienību. Piecus vārtus viesu labā guva pirmās līgas rezultatīvākais spēlētājs, kādreizējais Olaines futbola kluba pārstāvis Vugars Askerovs, kura kontā šosezon nu ir 18 goli.

Par spīti zaudējumam FK “Tukums 2000” futbolisti saglabā pirmo vietu turnīra tabulā – 36 punkti 14 spēlēs. Pa 31 punktam ir SK “Super Nova” un “BFC Daugavpils”/”Progress” komandām, kurām vēl arī spēle rezervē. 29 punkti ir Rēzeknes futbola akadēmijai, bet piektajā pozīcijā ar 22 punktiem ir FK “Auda”.

Latvijas otrās līgas turnīrā jeb Rīgas čempionātā vēl trīs punktus nopelnījuši FK “Salaspils” / SK “Kengaroos” futbolisti, kuri viesos ar 3:0 pieveica Ogres novada sporta centra komandu. Pirmā puslaika pašās beigās ogrēnieši ieraidīja bumbu savos vārtos, bet otrajā puslaikā pa reizei precīzi salaspiliešiem bija Jaroslavs Sokols un Filips Pavlovs.

Turnīra tabulā Salaspils futbolisti ar 28 punktiem pakāpušies uz otro vietu un tikai par četriem punktiem atpaliek no līderiem “FC BetLanes”. Priekšpēdējā devītajā vietā ir Garkalnes novada sporta klubs “Upesciems” (7 p.).

Sāpīgu neveiksmi Latvijas otrās līgas Kurzemes/Zemgales reģiona turnīrā piedzīvojusi Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” komanda. Mājas spēlē pret vienu no līderiem, futbola klubu “Aliance” olainieši vēl otrā puslaika vidū bija drošā vadībā 3:0 un piecas minūtes līdz beigām 3:1, taču pašā izskaņā pamanījās ielaist vēl divus vārtus, un cīņa beidzās neizšķirti 3:3. Divus vārtus olainiešiem guva Ruslans Medvedins, vienus – Ruslans Drabovičs.

Desmit klubu konkurencē AFA “Olaine” ar divām uzvarām, diviem neizšķirtiem un astoņiem punktiem astoņās spēlēs ieņem astoto pozīciju.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024