Menu
 

Mājas spēlēs uzvar Olaines futbolistes, zaudē Salaspils handbolistes

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/SieviesuFutbols Foto - facebook.com/SieviesuFutbols

Pierīgas komandu derbijā Sieviešu futbola līgas trešās kārtas spēlē futbola klubs “Olaine” sestdien savā laukumā pārspēja Ķekavas klubu “Auda”. Savukārt Latvijas dāmu handbola čempionātā neveiksmi piedzīvoja Salaspils sporta skolas komanda.

Olaines un Ķekavas futbola klubi bija piedzīvojuši zaudējumus abās sezonas pirmajās spēlēs, un sestdienas savstarpējais mačs bija iespēja tikt pie pirmajiem punktiem. Laukuma priekšrocības izdevās izmantot FK “Olaine” futbolistēm – Liānas Rožaščonokas precīzie sitieni abu puslaiku vidū nodrošināja mājiniecēm uzvaru 2:0. Savukārt “Auda” nu ir vienīgā no sešām Sieviešu līgas komandām, kas šosezon pie punktiem vēl nav tikusi.

Salaspils handbolistes sestdien savās mājās uzņēma Jēkabpils sporta skolas komandu. Pēc neveiksmīga sākuma (0:3, 3:8) laukuma saimnieces pamanījās iemest trīs vārtus pēc kārtas un līdz pārtraukumam pretiniecēm tālu aizbēgt neļāva. Taču katastrofāls salaspilietēm izvērtās otrā puslaika sākums – no pirmajiem 11 metieniem mērķi sasniedza tikai viens (visā spēlē 20 no 54), un desmit minūšu laikā spēles liktenis bija izlemts (11:24). Beigu rezultāts – 20:34.

Renāte Salmane Salaspils komandas labā guva piecus vārtus, Anastasija Agarkova četrus un Vita Binduka trīs. Ar divām uzvarām un četriem punktiem astoņās spēlēs salaspilietes virslīgas turnīra tabulā saglabā priekšpēdējo piekto vietu. Līderes ir Stopiņu NHK handbolistes – 13 punkti septiņos mačos.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.