Logo
Drukāt šo lapu

Kleistos pasniedz Latvijas Jātnieku federācijas kausus iejādē

Kleistos pasniedz Latvijas Jātnieku federācijas kausus iejādē Latvijas Jātnieku federācija

Sporta centrā “Kleisti” 18. augustā notika starptautiskās neklātienes sacensības “FEI World Dressage Challenge”, bet 19. augustā – Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) kausa izcīņas trešā, izšķirošā, posma sacensības iejādē.

Par LJF kausa izcīņas kopvērtējuma uzvarētāju Lielajā aplī kļuva Baldones novada jātnieku sporta kluba “Mežstrazdiņi” pārstāve Terēze Rozenberga ar zirgu Kivi, aiz kuras ierindojās Airisa Penele ar Licenciado JF no Jaunmārupes zemnieku saimniecības “Lielceri”.

“Uzvaru kopvērtējumā izdevās saglabāt, lai gan pati šajā posmā nestartēju. Manam zirgam bija nepieciešama atpūta, jo Kivi jau ir 16 gadus vecs, un viņš lielā karstuma dēļ bija ļoti noguris. Taču veselība viņam ir laba, turpinām strādāt, un noteikti jānostartē Latvijas čempionātā – 1. un 2. septembrī,” LJF preses dienestam pauda T. Rozenberga, kura sacensībās “piestrādājusi” kā trenere.

Z/s “Lielceri” jātnieces izcīnīja divas uzvaras amatieru konkurencē – Gunita Šumska-Žagata ar Dustinov V bija labākā “Shēmā II”, bet Sabīne Mutule ar Shareholder II “Shēmā I”. Divas otrās vietas Mārupes novada jātnieku sporta kluba “Temperaments” pārstāvēm Dinai Endziņai ar Camelot un Līgai Ģīlei ar Milenium, trešās – Olgai Kiričenko ar Vivijānu (JSK “Temperaments”) un Andai Cukermanei ar Rafaēlu no Ikšķiles novada kluba “Green Horse”.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024