Logo
Drukāt šo lapu

Ķekavas "Miesnieki" zaudē Baltijas Top regbija līgas pirmajā spēlē

Ķekavas "Miesnieki" zaudē Baltijas Top regbija līgas pirmajā spēlē Zigismunds Zālmanis

Baltijas Top līgas čempionātu Ķekavas regbija klubs "Miesnieki" nedēļas nogalē iesācis ar pamatīgu zaudējumu 5:46 izbraukumā pret pagājušā gada čempioniem Šauļu komandu “Vairas/Kalvis”. Vienīgā piezemējuma autors un spēles labākais spēlētājs viesu rindās bija Elmārs Šefanovskis.

Ķekavas klubā norāda, ka “Miesnieki” laukumā devušies stipri atjauninātā sastāvā, salīdzinot ar pagājušo gadu. Viesiem pret čempioniem nebija daudz argumentu, un “Vairas” klubs nopelnīja dāvanu 45 gadu jubilejā. 

"Diemžēl neveiksmīgs spēles sākums un ātri ielaistie trīs piezemējumi atstāja iespaidu uz turpmāko spēles gaitu. Lai gan atsevišķus spēles nogriežņus aizvadījām labi un samazinājām rezultāta starpību, tomēr sliktie tvērieni aizsardzībā, liedza izlīdzināt spēli,” rezumēja “Miesnieku” galvenais treneris Kristaps Andersons.

“Nespējām tikt galā ar lietuviešu ātrajiem un plašajiem uzbrukumiem. Visi centās cik varēja, bet nepareizie lēmumi, kļūdas un pieredzes trūkums, liedza cīnīties par kaut ko vairāk."

Nākamā spēle Baltijas Top līgas čempionāta ietvaros ķekaviešiem paredzēta sestdien, 25. augustā pret Kauņas “Žalgiri“, kas pirmajā kārtā ar 15:0 pārspēja “Baltrex-Šiauliai” vienību. Spēles vieta un laiks tiks precizēts, sola klubā.

Saistītie objekti

Multimediji

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024