Menu
 

Ķekavas florbolistēm uzvara pagarinājumā un zaudējums pēcspēles metienos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "FK Ķekava" Foto - "FK Ķekava"

Svētku brīvdienās notikušajās Latvijas dāmu florbola čempionāta spēlēs ar abu Ķekavas komandu piedalīšanos uzvarētāju noteikšanai ar 60 minūtēm izrādījās par maz. “FK Ķekava” izcīnīja uzvaru pagarinājumā, bet “Ķekavas Bulldogs/NND” vienība bija spiesta samierināties ar vienu punktu par zaudējumu pēcspēles metienu sērijā.

“Buldodzes” savās mājās uzņēma Kocēnu “Rubene-1” komandu un mača pamatlaikā bija gan vadībā (2:1), gan iedzinējās (0:1, 2:3), bet izlīdzinājumu 3:3 panāca sešapus minūtes līdz pamatlaika beigām. Piecu minūšu pagarinājumā uzvaras vārti netika gūti, bet pēcspēles metienu sērijā veiksmīgākas ar 2:1 bija viešņas – 3:4. Vārtus Ķekavas komandas labā guva Karīna Mičule, Sintija Miļūna un Anna Ankudinova.

Pirmdien ne mazāk spraigi aizritēja spēle Cēsīs, kur kluba “Lekrings”dāmu komanda uzņēma “FK Ķekava” florbolistes. Otrās trešdaļas sākumā ķekavietes bija panākušas divu vārtu pārsvaru (2:0), taču nākamo 15 minūšu laikā to ne tikai izsēja, bet arī nonāca zaudētājās 2:3. Trešās trešdaļas sākumā rezultāts tika izlīdzināts, bet atlikušajās vairāk nekā 16 minūtēs bumbiņa vārtos vairs neielidoja.

Pagarinājumā “FK Ķekava” ieguva skaitlisko vairākumu, ko nepilnu minūti pirms beigām realizēja Paula Metāla, gūstot savus otros vārtus spēlē – 4:3. Vēl uzvarētājām precīzi meta Viktorija Kuročkina un Katrīna Kate Fībiga.

Virslīgas pamatturnīrā “Ķekavas Bulldogs/NND” atlicis aizvadīt divas spēles, bet “FK Ķekava” trīs, turklāt regulārā sezona 11.maijā beigsies ar ķekaviešu savstarpējo cīņu. Šobrīd līdervienībai Kocēnu “Rubenei” ir 36 punkti 12 spēlēs, “Ķekavas Bulldogs/NND” 28 punkti 12 spēlēs, “Rubene-1” komandai 24 punkti 13 spēlēs un “FK Ķekava” florbolistēm 23 punkti 11 spēlēs. Jāatgādina, ka pirmo divu vietu ieguvējas uzreiz iekļūs pusfinālā, bet 3.-6.vietu ieguvējas par pārējām divām ceļazīmēm sacentīsies ceturtdaļfinālos.

Savukārt trešdien Latvijas virlīgas čempionātā savstarpējo spēli Ulbrokā aizvadīs abi Pierīgas vīru klubi – “Apelsīns/Oxdog Ulbroka” un “Ķekava”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.