Menu
 

Ķekavas "buldodzes" florbola virslīgas pamatturnīru noslēdz ar uzvaru pār novadniecēm

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Ķekavas Bulldogs" Foto - "Ķekavas Bulldogs"

“Ķekavas Bulldogs/NND” florbolistes Latvijas dāmu virslīgas pamatturnīru pabeigušas ar otro uzvaru šosezon pār “FK Ķekava” komandu, otro vietu noslēguma tabulā un ceļazīmi uz pusfinālu, par ko viņu novadniecēm vēl būs jāpacīnās ceturtdaļfināla sērijā.

“Buldodzes” regulārās sezonas pēdējā spēlē savu pārsvaru lēnām audzēja ar vienu golu apmēram desmit minūtēs – precīzi mera Liene Krauja, Kristiāna Biezuma, Elīna Štrausa, Līga Vancāne un Anna Ankudinova. Turpretī “FK Ķekava” pie vienīgā panākuma tika divas minūtes līdz pamatlaika beigām, kad skaitlisko vairākumu realizēja Paula Metāla – 1:5.

Pamatturnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā Ankudinova ieņema piekto vietu (23+11) un Metāla – astoto vietu (17+14).

Virslīgas noslēguma tabulā pēc aizvadītiem diviem apļiem un 14 spēlēm pirmās divas vietas ieguva Kocēnu “Rubene” (42 punkti) un “Ķekavas Bulldogs/NND” (34 p.), kuras kvalificējušās pusfinālam.

“FK Ķekava” ar 25 punktiem ieņēma trešo vietu un ceturtdaļfināla sērijā līdz divām uzvarām sacentīsies ar sestās vietas ieguvējām Cēsu kluba “Lekrings” florbolistēm (17 p.). Šī pāra uzvarētājas par vietu finālā sacentīsies ar “buldodzēm”.

Otrā ceturtdaļfinālā tiksies “Rubene-1” (24 p.) un “Līgatne” (20 p.), noskaidrojot Kocēnu “Rubenes” sāncenses pusfinālā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.