Menu
 

Ulbrokas florbolisti izstājas no cīņas par medaļām, ķekaviešiem būs izšķirošā spēle

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Piedzīvojuši otro neveiksmi Latvijas virslīgas florbola čempionāta ceturtdaļfinālā, “Apelsīns/Oxdog Ulbroka” kluba florbolisti cietuši zaudējumu arī sērijā (0:2) un izstājušies no tālākas cīņas par medaļām. “Ķekavas” komandai svētdien paredzēta sērijas izšķirošā trešā spēle.

Pēc dramatiskā zaudējuma pirms nedēļas savās mājās, kad tika iztērēts triju vārtu pārsvars, Ulbrokas florbolistiem atbildes spēle izbraukumā pret “Lielvārde/FatPipe” vienību it kā turpinājās neveiksmīgi – pēc pirmās trešdaļas 0:2. Tomēr otrā perioda izskaņā Kristers Eglītis vienus vārtus atguva, un trešās trešdaļas pašā sākumā Daniels Jānis Anis arī panāca izlīdzinājumu.

Atlikušajās pamatlaika 19 minūtēs vārti vairs netika gūti, bet pagarinājuma septītajā minūtē veiksme uzsmaidīja laukuma saimniekiem – 3:2 Lielvārdes komandas labā un 2:0 sērijā. Jāatgādina, ka virslīgas pamatturnīru “Apelsīns/Oxdog Ulbroka” noslēdza otrajā, bet “Lielvārde/FatPipe” – tikai septītajā vietā.

Zaudējumu piektdienas vakarā nācās piedzīvot arī “Ķekavas” komandai, kas pēc uzvaras pirmā mača pēcspēles metienu sērijā uzņēma Talsu NSS/”Krauzers” vienību. Rezultāts tika atklāts tikai pirmās pusstundas beigās, kad mājiniekus vadībā izvirzīja Klāvs Jansons, un vārtu “maisam” gals tiešām bija vaļā – taču ne par labu ķekaviešiem.

Desmit minūšu laikā mājinieku vārtos sabira sešas bumbiņas, un Reiņa Melgaiļa, vēlreiz Klāva Jansona un Kārļa Pupila precīzie metieni “Ķekavu” vairs nespēja paglābt no zaudējuma – 4:7. Ceturtdaļfināla sērijas izšķirošā trešā spēle paredzēta svētdien Talsos.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.