Menu
 

Siguldas badmintonistiem sudrabs Latvijas komandu čempionātā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas badmintona klubs Foto - Siguldas badmintona klubs

Siguldas sporta skolas un Siguldas badmintona kluba (SBK/SSS) apvienotās komandas izcīnījušas otro vietu Latvijas komandu čempionātā gan vīru, gan dāmu konkurencē. Trešdien Siguldā notikušajos finālos mājinieku vienības piedzīvoja zaudējumus abās izšķirošajās cīņās.

Vīru turnīrā piedalījās 11 komandas, kas vispirms aizvadīja priekšsacīkšu spēles divās apakšgrupās, bet pēc tam četras labākās pusfinālos noskaidroja izšķirošo maču dalībniekus. Cīņas aizritēja “Badminton 100” formātā.

Spēlē par zelta medaļām SBK/SSS komanda ar 91:100 piekāpās “Ananta.lv”/BK “Baloži” vienībai un ieguva sudraba medaļas. Siguldiešus finālā pārstāvēja Kārlis Vidass, Teodors Kerimovs, Artūrs Akmens un Ardis Daniels Bedrītis, savukārt čempionu titulu izcīnīja Imants Kelmers, Viesturs Bajārs, Niks Podosinoviks un Mārtiņš Kažemaks. Trešo vietu ieņēma “FZ Forza Valmiera” badmintonisti.

Dāmu turnīra izšķirošajā mačā Siguldas badmintonistes sacentās ar Rīgas Badmintona skolas komandu un sīvā cīņā piedzīvoja zaudējumu 96:100. Laukuma saimnieces finālā pārstāvēja Liāna Lencēviča, Anna Kupča, Jekaterina Romanova un Monika Radovska, bet rīdzinieces – Ieva Pope, Diāna Stognija, Kristīne Šefere un Ieva Pope. Arī šajā turnīrā bronza “FZ Forza Valmiera” vienībai.

Kā informē Latvijas Badmintona federācijā, Latvijas komandu čempionāts noritēja papildus epidemioloģiskās drošības prasību apstākļos, piemēram, sporta zālē spēles laikā drīkstēja atrasties tikai komandā uz konkrēto spēli pieteiktie spēlētāji un viens treneris, kā arī spēlētāji, tiesneši un treneri visu laiku bija sejas maskās, izņemot tiesnesi tiesāšanas brīdi un spēlētājus spēles brīdī.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.