Logo
Drukāt šo lapu

Foto: Baldone nosargā sportiskākās Pierīgas pašvaldības titulu Apriņķis.lv

Foto: Baldone nosargā sportiskākās Pierīgas pašvaldības titulu Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Ar Baldones novada komandas uzvaru Ropažu novada sporta kompleksā “333” noslēgušās gadskārtējās Pierīgas pašvaldību darbinieku sporta spēles. Šogad astoņās disciplīnās sacentās 13 pašvaldību pārstāvji, baldonieši uzvaru svinēja jau ceturto gadu pēc kārtas.

Sacensību programmā bija iekļauts volejbola turnīrs, orientēšanās, kartinga un vasaras kamanu braukšana, šķēršļu joslas pārvarēšana, kā arī citi oriģināli veiklības un atjautības uzdevumi.

Baldones novada pašvaldības darbiniekiem ne visai labi veicās kartinga braukšanas sacensībās un volejbolā, toties visās pārējās disciplīnās viņi ierindojās starp trim labākajām komandām un summā savāca lielāko punktu summu – 122.

Par septiņiem punktiem no čempioniem atpalika ķekavieši, kuri izrādījās labākie, iespējams, prestižākajās sacensībās – “Vienā laivā Lielā Juglā”, kas bija paredzētas pašvaldības priekšsēdētājiem un administrācijas darbiniekiem. Diviem katras komandas dalībniekiem, no kuriem vienai bija jābūt dāmai, “333” mazajā trasē bija jāveic divi apļi īpašā divvietīgā kartā – viens no dalībniekiem mašīnīti stūrēja, bet otrs spieda gāzes un bremzes pedāļus. Vislabāko sadarbību šajās sacensībās nodemonstrēja Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire un domes izpilddirektora p.i. Andris Volanskis.

Otrie bija Salaspils sporta nama vadītāji Vladislavs Sokolovskis un Dace Kaļverša, bet trešie – Mālpils novada domes izpilddirektors Agris Bukovskis un Attīstības un nekustamo īpašumu apsaimniekošanas daļa vadītāja Ineta Broka. Arī ar viņu pūlēm mālpilieši komandu kopvērtējumā izcīnīja trešo vietu (112 p.), turklāt bija pirmie volejbola turnīrā.

Ceturto vietu sporta spēļu summā ieņēma Olaines novada pašvaldības darbinieki (109 p.), kuri vienīgi ieguva pirmās vietas divās atsevišķās disciplīnās – sarežģītā komandu stafetē “Pikniks uz P4” un šķēršļu joslā “No Vilkumuižas uz Zaķumuižu caur krogiem”. Labāko sešniekā vēl iekļuva Mārupes novads (104 p.), kas nodemonstrēja labāko sadarbību sacensībās “Ropažu novada ģeogrāfija un PVN”, kā arī Saulkrastu novads (104 p.).

Tālākās vietas ieņēma Ādažu novada pašvaldības darbinieki (96 p.), kuri bija veiklākie braukšanā ar vasaras kamanām, mājinieki ropažnieki (92 p.), Stopiņu (90 p.) un Babītes (87 p.) novadu vietvaru pārstāvji, kā arī inčukalnieši (80 p.), krimuldieši (79 p.) un salaspilieši (77 p.).

Saistītie objekti

Foto galerija

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024