Logo
Drukāt šo lapu

Mārupiešiem viens čempions un vēl pieci medaļnieki "SMScredit.lv" BMX čempionāta kopvērtējumā

Mārupiešiem viens čempions un vēl pieci medaļnieki "SMScredit.lv" BMX čempionāta kopvērtējumā Sanda Tūtere, "BMX Rīga"

Ar septītā posma sacensībām Rīgā noslēdzies "SMScredit.lv” BMX čempionāts un noskaidroti čempioni un medaļu laureāti visās vecuma grupās. Mārupes BMX kluba pārstāvji sezonas summā izcīnīja vienu čempiona titulu un vēl piecas vietas labāko trijniekā.

Čempionāta kopvērtējumā katrā grupā, skaitot iegūtos punktus, tika vērtēti dalībnieka seši labākie rezultāti šajā sezonā. B15-16 grupā jauniešiem par spīti trešajai vietai pēdējā posmā čempiona titulu izcīnīja mārupietis Edvards Emīls Liberts, kurš savāca 152 punktus un tuvāko sekotāju apsteidza par 16 punktiem.

B9 grupas laureātu apbalvošanā uz goda pjedestāla varēja kāpt abi dvīņubrāļi Domoracki – Markuss kopvērtējumā ierindojās otrajā vietā (175 punkti) un Ralfs trešajā (153 p.). Pārāks par mārupiešiem izrādījās Markuss Soļims no Jelgavas.

Otro vietu B11 grupā zēniem, uzvarot pēdējā posmā un tikai par četriem punktiem piekāpjoties Renāram Pavlovam no komandas “Mītavas kumeļi”, sezonas summā ieņēma Emīls Allers. Trešās vietas kopvērtējumā ieņēma Kitija Elste junioru un dāmu grupā un Edgars Regzdiņš B12 grupā, kurā triumfēja carnikavietis Kristers Apels no “BMX Rīga/RRS” vienības.

Labāko sešniekos “SMScredit.lv” čempionātā iekļuva vēl vairāki Mārupes BMX kluba pārstāvji. Ceturtās vietas ieguva Elizabete Kande (G7) un Otto Daugavietis (B7), piektās – Beate Žihare (G15+), MarksŠValkovskis (B6), Daniels Ozols (B12), Mārtiņš Zadraks (B15-16) un Deivids Bruno Bergmanis (M17+), sesto – Otto Kaņeps-Kalniņš (B7).

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024