Menu
 

Florbola klubs "SĀC" ieņem ceturto vietu pārbaudes turnīrā Ādažos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - youtube.com Ilustrācija - youtube.com

Gatavojoties gaidāmajam Latvijas virslīgas florbola sezonas sākumam, Ādažu sporta centrā aizvadīts pārbaudes turnīrs “Oxdog Cup” ar piecu klubu piedalīšanos. Mājinieki florbola klubs “SĀC” (Saulkrasti, Ādaži, Carnikava) noslēgumā ierindojās ceturtajā vietā.

Divu dienu laikā komandas vispirms aizvadīja viena apļa turnīru (3x15 minūšu spēles), pēc tam divas labākās vēlreiz tikās finālā, bet divas nākamās izspēlēja maču par trešo vietu.

Virslīgas debitanti “SĀC” florbolisti vispirms nospēlēja neizšķirti 4:4 ar Cēsu “Lekringu”, pēc tam zaudēja Liepājas “Kuršiem”, tad ar 4:2 pārspēja “Bausku”, bet pēdējā cīņā piekāpās “Lielvārde/FatPipe” vienībai un ieņēma ceturto vietu.

Tieši ar Lielvārdes florbolistiem mājinieki tikās finālspēlē par trešo vietu, un šoreiz cīņa sanāca daudz sīvāka. Spēles sākumā “SĀC” panāca 3:0 savā labā un vadību saglabāja līdz pamatlaika pēdējām desmit minūtēm, kad vispirms nonāca zaudētājos 5:6, bet brīdi vēlāk panāca izlīdzinājumu. Pagarinājumā, spēlējot trīs pret trīs, “Lielvārde/FatPipe” savu iespēju izmantoja un vinnēja 7:6.

Visā turnīrā rezultatīvākie “SĀC” sastāvā bija Dēvids Osītis (4+1), Ralfs Stratans (4+1) un Klāvs Andersons (2+2). Finālā “Lekrings” pārliecinoši pieveica “Kuršus” 8:3.

Vienlaikus Valmierā Četru nāciju turnīrā spēkus izmēģināja Latvijas valstsvienības kandidāti. Spēlēs ar florbola lielvalstu otrajām izlasēm tika piedzīvoti trīs zaudējumi – 7:8 pecspēles metienos pret Zviedriju, 2:5 pret Šveici un 1:7 pret Somiju. Izlases sastāvā bija iekļauti arī “Oxdog Ulbroka LU” kluba spēlētāji Kārlis Jānis Petrovskis un Matīss Kristians Morozovs, kā arī Klāvs Jansons no “Ķekavas”.

Latvijas virslīgas jeb “Elvi” līgas čempionāts sāksies jau nākamās nedēļas nogalē, un šosezon tajā piedalīsies trīs Pierīgas florbola klubi. “Oxdog Ulbroka LU” sezonu sāks 11.septembrī ar izbraukuma spēli pret Liepājas “Kuršiem”, dienu vēlāk “SĀC” florbolisti Ādažos uzņems “Irlavu”, bet 17.septembrī ar mājas spēli pret to pašu “Irlavu” sezonu sāks “Ķekava”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.