Menu
 

"Livonia" regbisti zaudē Baltijas "Top" līgas pusfināla pirmajā spēlē, atcelta cīņa Baldonē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Juris Bērziņš-Soms, LRF Foto - Juris Bērziņš-Soms, LRF

Baltijas "Top" līgas pusfināla sēriju ar zaudējumu izbraukumā pret Kauņas “Ažuolas” sākuši “Garkalne/Livonia” kluba regbisti. Atbildes spēle paredzēta 19.septembrī Ogres stadionā, liecina rīkotāju informācija.

Pusfināla pirmās spēles sākums livoniešiem nesolīja neko labu – jau pirmajās piecās minūtēs mājinieki “Ažuolas” regbisti veica divus piezemējumus un, lai arī netrāpīja abus realizācijas sitienus, ātri bija iekrājuši desmit punktu pārsvaru. Līdz puslaika vidum ar diviem precīziem soda sitieniem viesi gan starpību samazināja līdz 10:6, taču lietuvieši veica vēl divus piezemējumus un panāca jau 24:6 savā labā. Pirmā puslaika pašās beigās pirmais piezemējums izdevās arī “Livonia” regbistiem – 24:13.

Otrā puslaika sākumā Latvijas komanda realizēja vēl divus soda sitienus, bet vēlāk ar piezemējumu un realizācijas sitienu pat izvirzījās vadībā 26:24. Tomēr nākamo 15 minūšu laikā laukuma saimnieki divas reizes ienesa bumbu ieskaites laukumā un nosargāja uzvaru aizraujošā cīņā – 36:26.

Svētdien Baldones stadionā bija paredzēta Baltijas "Top" līgas pusfināla pirmā spēle turnīrā par 5.-8.vietu – “Miesnieki/Ķekava” pret regbija klubu “Šiauliai”. Taču, kā liecina turnīra rīkotāju publicētā informācija, svētdien kļuva zināms, ka vienam no Lietuvas komandas regbistiem konstatēta inficēšanās ar Covid-19, un spēle tika atcelta. Pāra uzvarētāji acīmredzot tiks noskaidroti vienā mačā, kas ir paredzēts 18.septembrī Šauļos.

Ķekavieši savā apakšgrupā trijās spēlēs izcīnīja vienu uzvaru un ierindojās trešajā vietā, bet viņu nākamie pretinieki piedzīvoja zaudējumus visos trijos pirmā posma mačos.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.