Menu
 

"Ķekava" un "Ulbroka" – florbola virslīgas tabulas pretējos polos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - PPB Media, "Ķekavas Bulldogs" Foto - PPB Media, "Ķekavas Bulldogs"

Atšķirīgām sekmēm Latvijas florbola virslīgas sezonas sākumu aizvada Pierīgas klubi. Izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas, par turnīra tabulas līderiem kļuvuši “Ķekavas” florbolisti, florbola klubs “SĀC” no pirmās pozīcijas noslīdējis uz ceturto, bet “Oxdog Ulbroka LU” vienība ieņem sev pagalam netipisko pēdējo 12.vietu.

Ķekavieši sestdien viesos tikās ar RTU/”Rockets” florbolistiem, pirmajā trešdaļā guva divus vārtus, otrajā – vēl trīs divu minūšu laikā, bet trešajā piebēra pretinieku vārtus pilnus. Beigās pārliecinoša uzvara 12:5. Četrus golus iemeta Markuss Januševskis, pieci rezultativitātes punkti (3+2) Klāvam Jansonam (sezonas četros mačos viņam jau 11+7), pa trim – Endijam Kleistrovam (2+1) un Tomam Gredzenam (1+2).

Toties “Oxdog Ulbroka LU” komandu turpina vajāt neveiksmes. Mājas spēlē pret Talsu NSS/”Krauzers” florbolistiem laukuma saimnieki līdz otrās trešdaļas vidum bija nonākuši zaudētājos 0:4 un atspēlēties vairs nespēja – 2:5. Ulbrokiešiem šis bija trešais zaudējums četrās spēlēs.

“Ķekava” ar 11 punktiem ieņem pirmo vietu tabulā, par punktu apsteidz Talsu komandu un par diviem – Kocēnu “Rubeni” un florbola klubu “SĀC”. Nākamajā spēlē 30.septembrī ķekavieši tiksies ar Ulbrokas florbolistiem.

Startējis arī Latvijas dāmu virslīgas čempionāts, kurā šosezon piedalās astoņas komandas, tostarp divas Ķekavas vienības. “FK Ķekava” svētdien sezonu atklāja ar spēli pret “NND/RJTC” florbolistēm un svinēja pārliecinošu uzvaru 8:1. Pa diviem goliem iemeta vārdamāsas Paula Metāla un Paula Sloģe.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.