Menu
 

Dāmu florbola izlase paliek "sausā" arī pret Čehiju

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – flickr.com/photos/iff_floorball Foto – flickr.com/photos/iff_floorball

Latvijas dāmu florbola valstsvienība piedzīvojusi zaudējumu arī trešajā spēlē pasaules čempionātā, kas notiek Zviedrijas pilsētā Upsalā. Otrdien Latvijas komanda piekāpās Čehijas florbolistēm.

Triju Ķekavas florbola klubu spēlētāju – Janas Filipsones, Annas Mūrnieces un Kristiānas Elizabetes Krūmiņas – pārstāvētā Latvijas izlase pirmajā trešdaļā ielaida četrus vārtus, otrajā un trešajā – pa diviem un otro maču pēc kārtas pretinieču vārtsardzi nepārspēja ne reizi – 0:8. Par labāko spēlētāju komandā atzina vārtsardzi Filipsoni, kura atvairīja 28 metienus.

Jau ziņots, ka pasaules čempionāta pirmajā spēlē Latvijas florbolistes svētdien ar 4:6 piekāpās Polijai, bet pirmdien kapitulēja Šveicei 0:13. Latvijas izlase A grupas turnīru tabulā palika pēdējā ceturtajā vietā un čempionāta otro posmu sāks astotdaļfinālā pret kādu no otrā ešelona komandām, kas sacenšas C un D grupās.

Pa divām labākajām komandām no A un B grupām, kur spēlē pēc pasaules ranga astoņas labākās komandas, uzreiz iekļūst ceturtdaļfinālā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.