Menu
 

Babītes novadā gaidāmi Eiropas Sporta nedēļas pasākumi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Babītes novadā gaidāmi Eiropas Sporta nedēļas pasākumi Publicitātes foto

Lai veicinātu iedzīvotāju nodarbošanos ar sportu un fiziskām aktivitātēm, no 23. līdz 30. septembrim visā Latvijā, tostarp Babītes novadā, notiks Eiropas Sporta nedēļas pasākumi – sporta nodarbības, kā arī dažādas sacensības. Kampaņas galvenais moto ir "Esi aktīvs!".

Eiropas Sporta nedēļas mērķis ir veicināt nodarbošanos ar sportu un fiziskām aktivitātēm neatkarīgi no vecuma, kvalifikācijas vai fiziskās sagatavotības līmeņa. Arī Babītes novada iedzīvotājiem būs iespēja iepazīsties ar sporta un veselības aktivitātēm, kas notiek novada teritorijā un kas varētu mudināt sportot pastāvīgi, informē Babītes Sporta kompleksa metodiķis Sergejs Varša.

23. septembrī norisināsies Bērnu un jauniešu futbola turnīrs U-14. 24. septembrī būs iespēja piedalīties aerobikas nodarbībā, bet dienu vēlāk – jogas nodarbībā, savukārt bērni vecumā no 3 līdz 12 gadiem varēs nodarboties ar veselību veicinošu vingrošanu. 26. septembrī paredzētas zobenu cīņu demonstrācijas un kardio dejas, varēs arī izkustēties nodarbībā ārpus telpām, savukārt 27. septembrī būs iespēja atbrīvoties no sasprindzinājuma un dienas laikā uzkrātā stresa pilašu nodarbībā.

Sporta nedēļas noslēgumā Babītes novadā gaidāms Bērnu un jauniešu futbola turnīrs meitenēm U-12, U-14 un Bērnu un jauniešu futbola turnīrs U-6, U-7, kā arī Latvijas valsts simtgades velobrauciens apkārt Babītes novadam, kura laikā varēs iepazīt novada dabas un kultūrvēsturisko ainavu rudens košumā.

Visas piedāvātās nodarbības sporta nedēļā ir bez maksas, nodarbības vadīs sertificēti treneri un instruktori, būs arī iespēja saņemt konsultācijas par interesējošiem jautājumiem. Vietu skaits dalībai ir ierobežots, taču iepriekšēja pieteikšanās uz nodarbībām nav nepieciešama, norāda S. Varša.

Vairāk informācijas vietnē www.babite.lv un beactivelatvia.lv.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.