Logo
Drukāt šo lapu

Nedēļas nogalē Siguldā notiks nebijušas sacensības – "S!-Šķēršļu velo 2018"

Nedēļas nogalē Siguldā notiks nebijušas sacensības – "S!-Šķēršļu velo 2018" Foto: pixabay.com

Svētdien, 16. septembrī, no plkst. 15.00 Siguldā norisināsies vēl nebijuša koncepta sacensības bērniem un jauniešiem vecumā no 6 līdz 18 gadiem – "S!-Šķēršļu velo 2018” –, kuras notiks starptautisko sacensību XCO "Siguldas kauss” UCI C2 2018 laikā.

"S!-Šķēršļu velo 2018’’ ir jauna koncepta velosacensības bērniem, sākot no "dipu dapu” klases līdz 2001. gadā dzimušiem dalībniekiem, kurās būs ne tikai jābrauc ar velosipēdu ierastajā trasē un meža takās, bet arī jāpārvar dažāda veida šķēršļi – gan cilvēka veidoti, gan sacensību apvidū jau atrodamie, kas dabiski izveidojušies. Lai piedalītos šajās sacensībās, dalībniekiem nav nepieciešamas īpašas prasmes un priekšzināšanas riteņbraukšanā pa šķēršļu trasi, jo tā ir veidotā tā, lai būtu pa spēkam ikviena vecuma dalībniekam, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Reģistrējoties sacensībām tiešsaistē līdz 15. septembra plkst. 17.00, iespējams saņemt atlaidi dalības maksai, bet reģistrēties sacensībām būs iespējams arī norises dienā Fischer Slēpošanas centrā no plkst. 13.30 vienlaikus ar sacensību numuru saņemšanu.

Šāda veida sacensības palīdz velobraucējiem attīstīt un pārliecināties par savām velosipēda vadītprasmēm un veiklību dažādos apstākļos, norāda pašvaldības pārstāvji. Papildu informācija par sacensību norisi un nolikums pieejams www.siguldassports.lv.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024