Logo
Drukāt šo lapu

Piņķos atklāts strītbola laukums

Piņķos atklāts strītbola laukums Foto: Uģis Šteinbergs

9. septembrī ar strītbola sacensībām “Babītes kausi” blakus āra futbola laukumam atklāts jauns strītbola laukums nekustamajā īpašumā “Loki” Piņķos, Babītes novadā.

Strītbola laukuma izbūve realizēta ar mērķi labiekārtot vidi, nodrošināt brīvā laika pavadīšanas iespējas svaigā gaisā apkārtnes iedzīvotājiem, veicināt veselīgu dzīves veidu un sekmēt dzīves kvalitātes uzlabošanos kopumā, informē Babītes novada pašvaldības projektu vadītāja Jolanta Ivanova.

Projekta īstenošanas rezultātā nobruģēts 35 x 15 metru liels strītbola laukums ar betona apmalēm un izvietoti divi strītbola grozi atbilstoši starptautiskiem standartiem un prasībām – ar izliektu balstu no cinkota tērauda, caurspīdīgu akrila vairogu, atsperu stīpu, pielāgotu āra apstākļiem, un ar metāla tīkliņu. Strītbola laukums veidots tā, lai tajā vienlaikus varētu spēlēt četras komandas.

Projekta kopējās izmaksas ir 31 502,35 eiro, publiskais finansējums – 13 500,00 eiro. Projekts īstenots sadarbībā ar biedrību “Pierīgas partnerība”. Projekta īstenošanas uzraudzību un kontroli nodrošināja Lauku atbalsta dienesta Lielrīgas Reģionālā lauksaimniecības pārvalde, vēsta J. Ivanova.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024