Menu
 

Salaspils basketbolisti spēlē pret ādažniekiem pārtrauc 12 zaudējumu sēriju

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Reģionālās basketbola līgas turnīrā pirmo uzvaru pēc 12 zaudējumu sērijas un otro sezonā izcīnījuši Salaspils sporta skolas basketbolisti, kuri ceturtdien savās mājās sīvā cīņā pārspēja basketbola klubu “Ādaži/Carnikava”.

Rezultatīvajā spēlē vadību te viena, te otra komanda pārņēma neskaitāmas reizes. Salaspilieši sāka ar solīdu 8:2 izravienu, bet vēl pirmajā ceturtdaļā nokļuva zaudētājo 15:21. Ādažnieki priekšā bija retāk, taču ceturtajā ceturtdaļā panāca “plus 6” (78:72) un, kaut arī brīdi vēlāk atkal bija iedzinējos, vēl trīs minūtes līdz pamatlaika beigām bija vadībā 84:81.

Izšķirošajos brīžos veiksmīgāki tomēr bija laukuma saimnieki, kuri, lielā mērā pateicoties diviem precīzajiem Reno Silava trīspunktu metieniem, beigās svinēja uzvaru 90:86 un pārtrauca ieilgušo neveiksmju sēriju – vienīgo uzvaru šosezon viņi bija izcīnījuši pašā pirmajā spēlē 23.septembrī.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākie bija Kristaps Plotnieks (25 punkti), Reno Silavs (21) un Kristiāns Armanovs (12 punkti plus 10 atlēkušās bumbas un 5 rezultatīvas piespēles). BK “Ādaži/Carnikava” sastāvā ar 34 punktiem, 7 bumbām pie groziem un 6 piespēlēm izcēlās Mārcis Osis, Jānim Ābolam 18 un Rolandam Dovgjallo 16 punkti.

RBL Austrumu grupas turnīra tabulā Ādažu un Carnikavas klubs ar četrām uzvarām 12 spēlēs ieņem astoto vietu, bet Salaspils sporta skolas basketbolistiem ir divi panākumi 14 mačos un joprojām pēdējā 11.pozīcija.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.