Menu
 

Ulbrokas handbolisti ar uzvaru sāk Latvijas čempionāta otro posmu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ar uzvaru pār Skrīveru un Aizkraukles komandu “S&A” Latvijas handbola čempionāta otro posmu sestdien sāka Ulbrokas sporta kluba handbolisti. Sešu komandu turnīrā viņi un arī Salaspils komanda cīnīsies par vienu ceļazīmi uz izslēgšanas turnīru.

Turnīra pirmo posmu, kurā 12 vienības aizvadīja vienu apli, Salaspils handbolisti beidza devītajā vietā un ulbrokieši – desmitajā (abiem pa trim uzvarām 11 spēlēs). Otrajā posmā sešas vājākās komandas B grupā savā starpā aizvadīs vēl divus apļus, un šī miniturnīra uzvarētāji kvalificēsies izslēgšanas turnīram. Sešas labākās komandas divu apļu turnīrā A grupā noskaidros vēl četrus “play off” dalībniekus, kuri pievienosies trim Baltijas līgā spēlējošajiem klubiem – ZRHK “Tenax Dobele”, Ludzas “Latgols” un HK “Ogre”.

Ulbrokas SK un “S&A” spēlē izšķiroši izrādījās divi nelieli spēles nogriežņi abu puslaiku vidusdaļā. Pirmajā puslaikā viesi ar četriem precīziem metieniem pēc kārtas panāca pirmo nopietno pārsvaru (16:10), bet pēc pārtraukuma ar 6:1 izrāvienu faktiski izšķīra cīņas likteni (29:18). Beigās pārliecinoša Ulbrokas handbolistu uzvara 35:25.

Uzvarētāju labā Andris Lazda iemeta 14 vārtus un Sandis Oto deviņus.

B grupas turnīrā vēl piedalīsies Salaspils komanda, Ogres novada sporta centra vienība, Ludzas kluba “Latgols” juniori un Latvijas jauniešu izlase.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.