Menu
 

Atceltas Piņķos paredzētās "Rīgas" komandas sezonas pēdējās divas spēles Krievijas Jaunatnes hokeja līgā

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - arhīvs Ilustrācija - arhīvs

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" sistēmas komanda "Rīga" atcēlusi sezonas pēdējās divas spēles Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL), informē vienība.

Jau vēstīts, ka ceturtdienas rītā Krievija sāka militāru uzbrukumu Ukrainai. Krievijas prezidents Vladimirs Putins ceturtdien teica runu Krievijas telekanālā "Rossija-24", paziņojot, ka Krievija ir sākusi "militāru operāciju" Ukrainā.

Rīdziniekiem regulārajā čempionātā ceturtdien un piektdien "Inbox" ledus hallē Piņķos bija jāaizvada spēles pret Maskavas "Kriļja Sovetov" komandu. 

Komandas sociālajos tīklos publicētā informācija liecināja, ka vismaz ceturtdien plkst.18.30 paredzētais mačs tiks aizvadīts, taču vēlāk vienība paziņoja, ka saistībā ar šī brīža situāciju pasaulē pieņemts lēmums atcelt noslēdzošās mājas spēles.

Kā ziņots, izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece (JKP) uzskata, ka šī brīža politiskajā situācijā nav pieļaujama Latvijas sporta komandu, tostarp privāto sporta klubu, dalība Krievijā organizētos čempionātos.

Rietumu konferencē "Rīga" ar izcīnītiem 39 punktiem 62 spēlēs pašlaik ieņem 14.vietu 17 komandu konkurencē un nav kvalificējusies izslēgšanas turnīram.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.