Menu
 

"Ķekava" tomēr neiekļūst Latvijas florbola virslīgas pusfinālā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "PPB Media", "Ķekavas Bulldogs" Foto - "PPB Media", "Ķekavas Bulldogs"

Piedzīvojot zaudējumu izšķirošajā septītajā ceturtdaļfināla spēlē, “Ķekavas” komanda zaudējusi arī visā sērijā (3:4) un izstājusies no cīņas par Latvijas florbola virslīgas medaļām. Pagājušās nedēļas beigās neveiksmi ceturtdaļfinālā piedzīvoja arī “Oxdog Ulbroka LU” florbolisti, bet florbola klubs “SĀC” noslēguma tabulā ierindojies devītajā vietā.

Izšķirošā spēle par pēdējo ceļazīmi uz pusfinālu trešdien norisinājās Talsu novada sporta skolas/”Krauzers” vienības laukumā. Pirmajā trešdaļā gūtajiem diviem vārtiem mājinieki otrās trešdaļas pirmajā pusē pievienoja vēl trīs un panāca komfortablu pārsvaru 5:0.

Tikai tad ar pirmo precīzo metienu atzīmējās Ķekavas florbolisti, trešā perioda sākumā viņi guva arī otros vārtus, taču uzreiz pēc tam talsenieki atjaunoja četru vārtu pārsvaru un nosargāja to līdz beigām – 6:2. Abos “Ķekavas” vārtu guvumos piedalījās Klāvs Jansons (1+1).

Talsu florbolistu pretinieki pusfinālā būs pamatturnīra uzvarētāji Cēsu “Lekrings”, otrā pārī tiksies Kocēnu “Rubene” un “Lielvārde/FatPipe” florbolisti.

No Pierīgas florbola komandām cīņu par godalgām vēl turpina Inčukalna “Coyote” otrās līgas pusfinālā, kā arī “Ķekavas Bulldogs” un “FK Ķekava” komandas dāmu virslīgā. Ceturtdien “FK Ķekava” florbolistēm ceturtdaļfināla izšķirošā piektā spēle savās mājās pret “Līgatni”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.