Menu
 

Latvijas jaunatnes badmintona čempionātā Siguldā mājiniekiem 11 medaļas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas badmintona klubs Foto - Siguldas badmintona klubs

Nedēļas nogalē Siguldas Sporta centrā aizvadīts Latvijas jaunatnes čempionāts badmintonā trijās vecuma grupās. Siguldas badmintona kluba pārstāvji sacensībās nopelnīja 11 godalgas.

Vecākajā U21 grupā divus čempiones titulus izcīnīja Anna Kupča. Vienspēļu turnīra finālā viņa ar 21:7, 21:10 pieveica Annemariju Priedi, bet dubultspēļu finālā kopā ar Anniju Rulli-Titavu pārspēja “Dārta/Daugmale” kluba duetu Eiprila Briede un Annemarija Priede 21:8, 21:17.

U17 grupā pilnu medaļu komplektu ieguva siguldiete Anete Priedniece. Dubultspēļu turnīra finālā viņa pārī ar Dianu Bespalovu (“Dārta/Daugmale”) uzvarēja novadnieci Nikolu Muķieli un Elzu Zitāni (RSP/RBS) 21:14, 21:12, jaukto dubultspēļu turnīrā kopā ar Jāni Jaunslavieti (“Lotos”) ieņēma otro vietu, bet vienspēlēs tika pie bronzas medaļas.

Jaunākajā U13 vecuma grupā vienspēlēs Laura Lencēviča ieņēma trešo vietu, bet dubultspēlēs otrā vieta L.Lencēvičai un Ievai Valgei un trešā vieta Līvai Feldmanei un Denīzei Saukānei. Puišu pāru turnīrā otro un trešo vietu ieguva siguldieši Gustavs Geiba/Kristaps Jegurs un Renārs Kārkliņš/Gustavs Mālnieks.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.