Menu
 

Salaspilī aizvadīts mini handbola turnīrs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Salaspilī aizvadīts mini handbola turnīrs Latvijas Handbola federācija

Salaspils sporta namā Eiropas sporta nedēļas ietvaros norisinājās mini handbola turnīrs, kuru organizēja Latvijas Handbola federācija sadarbībā ar Latvijas Sporta federāciju padomi. Salaspils sporta skolu turnīrā pārstāvēja deviņas komandas trīs treneru vadībā.

Turnīrs norisinājās četrās grupās atsevišķi zēniem un meitenēm: 2007. gadā dzimušie zēni un meitenes (U-11), 2008. gadā dzimušās meitenes un jaunākas (U-10), 2008. gadā dzimušie zēni (U-10), kā arī 2009. gadā dzimušie un jaunāki zēni (U-9), kas bija viskuplāk pārstāvētā grupa, liecina Latvijas Handbola federācijas informācija.

Turnīrā piedalījās jaunie sportisti no Salaspils sporta skolas (SS), Dobeles SS, Tērvetes SS, Pumpuru vidusskolas, Ogres SS, handbola kluba “Ogre”, Ludzas novada SS, Jēkabpils SS, Rīgas Rīnūžu vidusskolas un Vangažu vidusskolas. Kopā startēja 18 zēnu un 11 meiteņu komandas.

Pirms sacensību sākuma dalībnieki saņēma izglītojošu lekciju par veselīgu dzīvesveidu un ūdens nepieciešamību ikdienā un sportā, pēc kuras sekoja kopīga iesildīšanās sacensībām. 

Paralēli sacensībām dalībniekiem bija iespēja piedalīties “Venden” ūdens stendā, kurā bērni varēja veikt dažādas aktivitātes komandu stafetēs un individuālajos uzdevumos, kuros tika pārbaudīta bērnu veiklība, koordinācija un izturība.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.