Menu
 

"Ķekava" pārspēj "Ulbroku" aizraujošā Pierīgas florbola klubu duelī

  • Autors:  Apriņķis.lv
"Ķekava" pārspēj "Ulbroku" aizraujošā Pierīgas florbola klubu duelī arhīvs

Precīzs metiens papildlaika pēdējā minūtē nodrošināja “Ķekavas” florbolistiem uzvaru pār pašreizējiem čempioniem “Betsafe Oxdog Ulbroka” Latvijas virslīgas spēlē svētdien Ķekavā. Cīņas Latvijas čempionātā turpina arī citas Pierīgas komandas.

Pierīgas klubu derbijā viesi Ulbrokas florbolisti pirmo un vienīgo reizi vadībā izvirzījās nepilnas četras minūtes līdz pamatlaika beigām (7:6) – līdz tam vairākas reizes priekšā bija ķekavieši, panākot arī divu vārtu pārsvaru (4:2, 5:3). 32 sekundes līdz trešās trešdaļas beigām mājinieki izlīdzināja rezultātu, bet, sākoties pagarinājuma pēdējai minūtei, Kristaps Laugalis guva uzvaras vārtus – 8:7 “Ķekavas” labā.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem iemeta Ralfs Fricsons un Artūrs Narogs, bet Klāvs Jansons nopelnīja četrus rezultativitātes punktus (1+3). “Betsafe Oxdog Ulbroka” rindās ar rezultativitāti izcēlās Ainārs Juškēvičs (3+1), Edžus Ceriņš (2+0) un Rolands Kovaļevskis (1+2).

Dienu iepriekš Ulbrokas florbolisti nopelnīja trīs punktus grūtā cīņā savās mājās pret sporta klubu “Pārgauja”. Arī šoreiz ulbrokieši vairākkārt nonāca zaudētājos (0:1, 1:2, 2:4), bet, sākoties pamatlaika pēdējai minūtei, rezultāts bija neizšķirts 5:5. Izmantots skaitliskais vairākums un precīzs metiens tukšos vārtos tomēr nosvēra svaru kausus par labu “Ulbrokai” – 7:5 (Rolandam Kovaļevskim 2+1, Kasparam Šķēlam 1+2).

Virslīgas turnīra tabulā “Betsafe Oxdog Ulbroka” ar 13 punktiem septiņās spēlēs ieņem otro vietu, par punktu atpaliekot no “Lielvārde/FatPipe” vienības, kurai ir arī spēle rezervē. “Ķekavai” ir deviņi punkti piecās spēlēs un sestā pozīcija.

Sekmīgi jauno sezonu Latvijas dāmu virslīgas čempionātā sākušas FK “Ķekava” florbolistes. Svētdien viņas ar 4:2 pārspēja Latvijas vicečempiones “NND Rīga”, uzvaru sēriju pagarināja līdz trim spēlēm un pakāpās uz otro vietu tabulā (9 punkti; līderei Igaunijas izlasei ir 11 punktu). Rita Rancāne pēdējā mačā izcēlās ar diviem precīziem metieniem un vienu rezultatīvu piespēli.

Divas smagas sakāves nedēļas nogalē piedzīvoja kluba “Ķekavas Bulldogs” komandas. Dāmu virslīgā “buldodzes” ar 1:16 kapitulēja Kocēnu “Rubenei”, piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas. Savukārt Latvijas pirmajā līgā trešo neveiksmi cieta “Ķekavas Bulldogs” vīru komanda – 3:19 pret “Irlava/Avant” (Harijam Ozoliņam 1+1).

Zaudējums – otrais sezonas trijās spēlēs – arī Inčukalna klubam “Coyote”, kas savās mājās cīņā pret FK “Vārme” trešajā trešdaļā iztērēja divu vārtu pārsvaru un piekāpās 7:9.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.