Menu
 

Foto: Siguldā sadalītas pilsētas atklātā badmintona čempionāta medaļas

  • Autors:  Ainārs Gureckis
Foto - Siguldas Badmintona klubs Foto - Siguldas Badmintona klubs

Pagājušās nedēļas nogalē Siguldā risinājās tradicionālais, jau deviņpadsmitais pilsētas atklātais čempionāts badmintonā, kas pulcēja vairāk nekā simt dalībnieku no Igaunijas, Zviedrijas un Latvijas.

Vīriešu vienspēlēs spēcīgākajā A grupā uzvaru izcīnīja Artūrs Akmens. Sieviešu vienspēlēs pirmajā vietā Anna Kupča, ceturtajā Nikola Muķiele, sestajā Anete Priedniece. Dubultspēlēs sievietēm A grupā par čempionēm kļuva Annija Rulle-Titava un Liāna Lencēviča, aiz sevis atstājot Aneti Priednieci, Madaru Mackēviču un Nikolu Muķieli, Anitu Švalbi. Jauktajās dubultspēlēs uzvarēja Artūrs Ķelpe un Liāna Lencēviča otrajā vietā Artūrs Akmens un Annija Rulle-Titava.

B grupā vienspēlēs sievietēm pirmajā vietā Leila Anna Siliņa un kopā ar Agati Štameri otrajā vietā dubultspēlēs. Ivaram Perovskim divas sudraba godalgas vienspēlēs un dubultspēlēs kopā ar Gunti Kļaviņu no Jēkabpils.

Jauniešu U13 vecuma grupā zēniem viss goda pjedestāls siguldiešiem – Gustavs Mālnieks, Gustavs Geiba un Kristaps Jegurs. Meitenēm Denīze Saukāne otrajā un Laura Lencēviča trešajā vietā U13 grupā.

Paldies Siguldas novada pašvaldībai par atbalstu sacensību sarīkošanā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.