Menu
 

Ulbrokas florbolisti vinnē Ādažos, uzvaras arī ķekaviešiem un ķekavietēm

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "PPB Media", "Ķekavas Bulldogs" Foto - "PPB Media", "Ķekavas Bulldogs"

Latvijas florbola virslīgas čempionātā divu Pierīgas komandu savstarpējā spēlē Ādažu sporta centrā florbola skolas “Masters”/Ulbrokas komanda pārspēja mājiniekus florbola klubu “SĀC”. Pie panākumiem virslīgas mačos nedēļas nogalē tika arī “Ķekavas” vīru un “FK Ķekava” dāmu vienības.

FBK “SĀC” un FS “Masters”/Ulbrokas florbolisti cīņā pirmajā trešdaļā laukuma saimnieki izvirzījās vadībā 2:0, bet turpinājumā laukumā pilnībā dominēja Ulbrokas komanda, kas spēli pabeidza 15:4. Uzvarētājiem piecus rezultativitātes punktus nopelnīja Matīss Kristiāns Morozovs (4+1) un Toms Bitmanis (3+2), četrus – Artūrs Narogs (3+1), bet mājinieku labā divreiz precīzi meta Ralfs Stratans.

“Ķekavas” florbolisti izbraukumā pret virslīgas pastarīšiem RTU/”Rockets” jau pirmajā trešdaļā panāca piecu vārtu pārsvaru un pārliecinoši uzvarēja 9:1 (Klāvam Jansonam 3+1, Kristoferam Jurisonam 2+1).

Vīru virslīgas tabulā FS “Masters”/Ulbroka ar 35 punktiem 15 spēlēs ieņem trešo vietu aiz FBK “Valmiera” (40 p.) un Cēsu “Lekringa” (36), kas gan aizvadījuši vienu spēli vairāk. “Ķekavai” ir 29 punkti un piektā pozīcija, bet FBK “SĀC” saglabā priekšpēdējo desmito vietu (9 p.) un no astotās, kas dod vietu izslēgšanas turnīrā, četras kārtas pirms pamatturnīra beigām atpaliek jau par deviņiem punktiem.

Latvijas – Igaunijas dāmu florbola līgā divas spēles aizvadījušas “FK Ķekava” florbolistes. Vispirms viņas ar 1:5 viesos piekāpās līdervienībai Kocēnu “Rubenei”, bet svētdien savā laukumā mača otrajā pusē salauza “Līgatnes” pretestību – 8:4 (Lienei Leitei 3+0, Annijai Dārtai Dankfeldei un Katrīnai Katei Fībigai pa 2+0). Ar astoņām uzvarām 14 spēlēs un 21 punktu ķekavietes tabulā ieņem ceturto vietu (Latvijas klubu konkurencē – trešo).

Desmit zaudējumu sēriju sezonā sestdien beidzot izdevās pārtraukt FBK “SĀC” pirmās līgas komandai, kas Saulkrastos ar 8:4 pārspēja kluba “Lekrings” dublierus (Ralfam Stratanam 3+1, Jānim Boroduškam 2+0). “Ķekavas Bulldogs” florbolisti atšķirībā no kluba “lielās” komandas piekāpās RTU/”Rockets-1” vienībai 4:6 (Matīsam Grīnbergam 1+1), bet florbola klubs “Saulkalne”kapitulēja florbola klubam “Ogre”/”pgd.lv” 3:11.

Pirmās līgas Austrumu grupā “Saulkalne” (12 p.) un “SĀC” (3 p.) ieņem divas pēdējās vietas, bet Rietumu grupā “Ķekavas Bulldogs” ir pēdējie desmitie (11 p.).

Latvijas otrās līgas čempionātā pamatīgu sakāvi Inčukalnā piedzīvoja sporta kluba “Coyote” florbolisti, kuri ar 3:11 piekāpās Rēzeknes BJSS audzēkņiem (Gvido Bišeram 1+2). Savā grupā inčukalnieši ieņem piekto vietu, taču cīņā par vietu “play off” no trešās vietas atpaliek tikai par diviem punktiem.

(papildināta ar 6.un 7.rindkopu)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.