Menu
 

Mārupes volejbolistes piedzīvo zaudējumu pamatturnīra pēdējā spēlē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Mārupes sporta centra dāmu volejbola komanda piedzīvojusi zaudējumu Latvijas čempionāta pamatturnīra pēdējā spēlē svētdien savās mājās Mārupes sporta kompleksā. Tabulā mārupietes ierindojās piektajā vietā. Šonedēļ viņas cīnīsies par Nacionālās līgas čempioņu titulu.

Regulārās sezonas pēdējā mačā Mārupes volejbolistes uzņēma “SUFA/DU” komandu no Daugavpils. Pirmā seta vidū mājiniecēm gadījās “bedre” 1:6, taču tūdaļ pat viņas atspēlējās 8:2 un drīz vien panāca izlīdzinājumu 18:18. Tomēr zaudēja nākamos piecus punktus un arī visu setu 21:25.

Otrā seta pašā sākumā mārupietes labi sāka (6:2), taču uzreiz pēc tam ļāva daugavpilietēm atspēlēties un pēc līdzīgā cīņā aizvadīta seta galotnē nespēja izmantot 21:19 pārsvaru un piekāpās 22:25. Arī trešais sets aizritēja gluži līdzīgi, tikai šoreiz izskaņā veiksmīgākas bija Mārupes volejbolistes – 25:23.

Ceturtajā setā viešņas ar 6:1 izrāvienu seta vidū ieguva 5-6 punktu pārsvaru, un mājinieces, lai arī beigās starpību samazināja līdz diviem punktiem (21:23), cieta zaudējumu 1:3 (21:25, 22:25, 25:23, 23:25). Marta Ozoliņa Mārupes komandas labā guva 29 punktus.

Latvijas čempionāta pamatturnīra noslēguma tabulā Mārupes volejbolistes ierindojās piektajā vietā – 14 spēlēs septiņas uzvaras, septiņi zaudējumi un 21 punkts. Atbilstoši nolikumam, ceturtdaļfināla sērijā viņas tiksies ar ceturtās vietas īpašniecēm, kas interesantas sagadīšanās rezultātā ir tieši Daugavpils “SUFA/DU” volejbolistes (8-6, 24 p.).

Taču vēl līdz Latvijas čempionāta “play off” turnīram Mārupes sporta centra vienībai ir iespēja pacīnīties par Nacionālās līgas zelta medaļām sērijā līdz divām uzvarām pamatturnīra divu labāko komandu duelī. Sestdien Mārupē un svētdien Rīgā viņas aizvadīs fināla pirmās divas spēles pret Rīgas Volejbola skolas junioru komandu. Ja būs nepieciešama izšķirošā trešā spēle, tā plānota 22.februārī Mārupē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.