Menu
 

Foto: Siguldas badmintonistes pārliecinoši labākās Latvijas U17 čempionātā Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Siguldas badmintonisti kopā ar treneri Aināru Gurecki Siguldas badmintonisti kopā ar treneri Aināru Gurecki Siguldas badmintona klubs

Nedēļas nogalē Jaunolaines sporta namā notikušajā Latvijas jaunatnes čempionātā U17 vecuma grupā iespaidīgu sniegumu demonstrējušas Siguldas sporta skolas un Siguldas badmintona kluba pārstāves, kuras vienspēļu un dubultspēļu turnīros no deviņām medaļām savā īpašumā ieguva astoņas.

Vienspēļu turnīrā siguldietes pamanījās izcīnīt pat pirmās piecas vietas. Finālā Anna Kupča sīvā cīņā pārspēja savu novadnieci Artu Priednieci 21:18, 18:21, 23:21, spēlē par trešo vietu vēl vienā siguldiešu duelī Amanda Azarova ar 21:16, 21:9 pieveica Diānu Aleksejevu, bet ceturtdaļfināla neveiksminieču turnīrā par piekto vietu uzvarēja Annija Rulle-Titava.

Teju visu goda pjedestālu Siguldas badmintonistes aizņēma arī dubultspēļu turnīrā. Izšķirošajā cīņā par čempioņu titulu Diāna Aleksejeva un Arta Priedniece vinnēja Annu Kupču un Anniju Rulli-Titavu 21:15, 19:21, 21:15, bet vēl vienu bronzas medaļu Amanda Azarova ieguva pārī ar Arīnu Babri no Valmieras.

Siguldas duelis bija arī jaukto dubultspēļu turnīra finālā, kurā Amanda Azarova un Alens Zandovskis vēl vienā triju setu cīņā uzvarēja Annu Kupču un Dāvi Strazdiņu 21:23, 21:17, 21:13. Trešajā vietā Annemarija Priede un Mārtiņš Daniels Ķirkums no komandas “Dārta/Daugmale”.

M.D. Ķirkums kļuva par puiši turnīru titulētāko dalībnieku. Vienspēļu finālā viņš ar 21:13, 21:10 pārliecinoši apspēlēja savu komandas biedru Robertu Renāru Miščenko, bet dubultspēļu izšķirošajā spēlē šis “Dārtas/Daugmales” duets ar 21:19, 21:19 uzvarēja siguldiešus Dāvi Strazdiņu un Alenu Zandovski.

Abi siguldieši savā starpā izspēlēja vienspēļu turnīra bronzas medaļu, un līdz ar uzvaru 22:20, 21:9 par tās īpašnieku kļuva Zandovskis.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.