Menu
 

Siguldas basketbolisti uzvaru sēriju turpina arī ceturtdaļfinālā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - BK "Sigulda/Modern house" Foto - BK "Sigulda/Modern house"

Basketbola klubs “Sigulda/Modern house” savu uzvaru sēriju Reģionālās basketbola čempionātā pagarinājis nu jau līdz 17 spēlēm. Pēdējo siguldieši izcīnīja piektdien vakarā savās mājās cetrtdaļfināla sērijas pirmajā spēlē pār BK “Salacgrīva” basketbolistiem.

RBL pamatturnīru “Sigulda/Modern house” pabeidza pēc ranga pirmajā vietā, bet “Salacgrīva” – astotajā. Tomēr mača sākums mājiniekiem sanāca smagnēja un pirmās ceturtdaļas vidū nācās atspēlēties no 11 punktu deficīta (10:21). Vēl pirmajā ceturtdaļā Siguldas basketbolisti panāca izlīdzinājumu (23:23), bet puslaika pēdējās minūtēs ar astoņiem punktiem pēc kārtas panāca “plus 10” (43:33).

Pēc pārtraukuma laukuma saimnieki vēl kādu brīdi turpināja audzēt starpību (56:36), bet tad tā nostabilizējās 15-20 punktu robežās, un Siguldas komanda bez lielām problēmām nosargāja uzvaru 79:61.

Uzvarētāju sastāvā Toms Ķēdis izcēlās ar 25 gūtiem punktiem, Elvis Saulītis – ar 19 punktiem un 16 atlēkušajām bumbām, bet Kārlis Večens – ar 9 punktiem 7 atl.bumbām un 6 rezultatīvām piespēlēm.

Jau ziņots, ka citās RBL ceturtdaļfināla sērijās pirmajās spēlēs uzvaru guva Salaspils sporta skolas komanda, bet zaudējumu piedzīvoja basketbola klubs “Ādaži/Carnikava”. Nākamnedēļ Nacionālās basketbola līgas izslēgšanas turnīru ar astotdaļfināla kārtu sāks BK “Ķekava” basketbolisti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.