Menu
 

Foto: Rāmavā atklāj jaunu sporta laukumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: Rāmavā atklāj jaunu sporta laukumu Foto: Ķekavas novada pašvaldība

25. oktobrī Ķekavas novadā, Rāmavā, svinīgi tika atklāts jaunais aktīvās atpūtas un sporta laukums, kurā iedzīvotājiem būs iespēja gan nodarboties ar dažādiem sporta veidiem, piemēram, basketbolu, tenisu un pludmales volejbolu, gan veselības nolūkos izmantot vingrošanas kompleksu, informē Ķekavas novada pašvaldībā.

Sporta laukuma “Rāmaviņa” atklāšanā piedalījās arī Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire, norādot, ka ir patiesi gandarīta par šī projekta īstenošanos: “Rāmavā līdz šim nav bijis neviens bērnu atpūtas un sporta laukums, kur gan mazi, gan lieli sportot gribētāji varētu aktīvi pavadīt savu brīvo laiku. Mēs, Ķekavas novada pašvaldība, patiesi ceram, ka bērni un jaunieši novērtēs jaunā laukuma sniegtās iespējas, lai savu brīvo laiku pavadītu sportiskā garā, kopā ar draugiem, klasesbiedriem vai kaimiņiem! Ceram, ka jaunatklātā aktīvās atpūtas zona iepriecinās gan Rāmavas, gan Katlakalna un Valdlauču iedzīvotājus!”

Sporta laukuma realizācijas projektā nozīmīgu darbu ir paveikusi Ķekavas novada pašvaldības Sporta aģentūra, kuras darbinieki strādājuši pie projekta idejas, sagatavojuši iepirkuma specifikācijas dokumentāciju, kā arī vadījuši būvniecības procesu. Direktore Dace Cirule ar lepnumu atzīst: “Rudenī, gadalaikā, kad varam priecāties par dabas veltēm, arī mēs, Ķekavas novada pašvaldības Sporta aģentūra, esam gandarīti par paveikto – sporta laukuma "Rāmaviņa" nodošanu ekspluatācijā. Paldies Ķekavas novada domei par atbalstu un cerību, ka katru gadu kādā no novada teritorijām varētu izveidot lielāku vai mazāku stadionu, sporta laukumu gan aktivitātēm visai ģimenei, gan sportam!”

Atklāšanas pasākumā simbolisko pirmo iemetienu basketbola grozā veica Ķekavas novada pašvaldības izpilddirektora p.i. Andris Volanskis, savukārt ar paraugdemonstrējumiem iepriecināja mazie sportisti no BK “Ķekava”, stāsta pašvaldības pārstāvji.

Papildus basketbola un pludmales volejbola laukumiem ierīkots arī vingrošanas komplekss bērniem, šūpoles, smilšu kaste, velostatīvs un soli. Aktīvās atpūtas zonas būvniecību veica SIA “Baltijas būve”.

Sporta laukuma kopējās izmaksas ir 153 534 eiro, kas segti no Ķekavas novada pašvaldības budžeta. Jaunais sporta laukums atrodas adresē “Rāmaviņa”, blakus daudzdzīvokļu ēkām un Rāmavas ielai, vēsta pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.