Menu
 

Salaspiliešu pārstāvētā Latvijas U19 izlase nekvalificējas Eiropas telpu futbola čempionātam

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Futbola federācija Foto - Latvijas Futbola federācija

Četru Salaspils telpu futbola klubu spēlētāju pārstāvētajai Latvijas U19 izlasei nav izdevies kvalificēties Eiropas čempionāta finālturnīram. Kvalifikācijas turnīrā Jelgavā četru komandu konkurencē mājinieki ieņēma trešo vietu.

Trenera Artura Šketova vadītajā Latvijas U19 izlasē bija iekļauti Daniils Fogels, Sandis Švāns un Žans Borisenoks no telpu futbola kluba “Salaspils”, kā arī Tomass Kontrims no Salaspils sporta kluba “Kengaroos”.

Turnīra pirmajā dienā Latvijas futbolisti tikās ar vienaudžiem no Somijas un pirmajās četrās minūtēs pamanījās ielaist trīs vārtus. Tomēr pēc pārtraukuma mājiniekiem izdevās deficītu atspēlēt un panākt neizšķirtu 3:3. Izlīdzinājumu astoņas minūtes pirms beigām panāca D.Fogels.

Otrajā mačā Latvijas izlase guva pārliecinošu uzvaru 4:0 pār Gruzijas komandu, turklāt visus četrus vārtus iesita jau pirmajā puslaikā. Arī šajā spēlē ar precīzu sitienu izcēlās D.Fogels.

Sestdien pēdējā spēlē pret Beļģiju Latvijas telpu futbola komandai bija nepieciešama uzvara, lai iegūtu pirmo vietu turnīrā un vienīgo ceļazīmi uz finālturnīru, kas plānots septembrī Horvātijā. Tomēr tika piedzīvots zaudējums 0:2, kas Latvijas komandu noslēguma tabulā ierindoja trešajā vietā (4 punkti).

Par turnīra uzvarētājiem kļuva somi (7 p.), otrajā vietā beļģi (6 p.), ceturtajā gruzīni (0 p.).

Trīs TFK “Salaspils” futbolisti nu var koncentrēties Telpu futbola virslīgas pusfināla sērijai pret “RFS Futsal” komandu. Pirmā spēle sērijā līdz divām uzvarām plānota 2.aprīlī Rīgā, otrā – 8.aprīlī Salaspilī.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.