Menu
 

Salaspils handbolistes pārspēj Stopiņu komandu arī ceturtajā savstarpējā spēlē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Handbola federācija Foto - Latvijas Handbola federācija

Abu Pierīgas dāmu handbola komandu ceturtajā savstarpējā spēlē Latvijas virslīgas čempionātā ceturto uzvaru pār Stopiņu pagasta komandu svētdien Ulbrokā svinēja Salaspils sporta skolas handbolistes, kuras jau nodrošinājušas vietu pusfinālā.

Tāpat kā iepriekšējam abu vienību mačam, arī šim no turnīra tabulas viedokļa bija maz nozīmes – salaspilietes B grupas turnīrā par 4.-6.vietu jau nodrošinājušas pirmo pozīciju un līdz ar to arī ceļazīmi uz virslīgas čempionāta pusfinālu. Stopiņu komandai gan vēl ir izredzes apsteigt LSPA un nepalikt pēdējā vietā.

Pirmajā puslaikā laukuma saimnieces panāca piecu vārtu pārsvaru (8:3, 10:5), taču vēlāk salaspilietes atbildēja ar sešiem precīziem  metieniem pēc kārtas un pārtraukumā devās, jau būdamas vadībā 15:14. Līdz otrā puslaika vidum cīņa ritēja teju punkts punktā, taču pēdējās 15 minūtēs lielā mērā uz fiziskā pārākuma rēķina laukuma pilnībā dominēja Salaspils handbolistes, kuras savu otrā posma pēdējo spēli beigās vinnēja 39:28.

Uzvarētājām astoņus vārtus guva Natļja Kozlova, pa septiņiem – Anastasija Agarkova, Patrīcija Elizabete Prūse un Linda Borisanova. Stopiņu komandas rindās rezultatīvākās bija Lana Nikolajeva (10) un Elita Ekkerte (9).

B grupas turnīra tabulā (pieskaitot pirmajā posmā izcīnītos punktus) Salaspils sporta skolai ir 22 punkti, LSPA deviņi un Stopiņu PHK septiņi punkti. Turnīrs noslēgsies 1.aprīlī ar LSPA un Stopiņu PHK spēli.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.