Logo
Drukāt šo lapu

Inčukalna florbolisti zaudē savās mājās, saulkrastieši uzvar izbraukumā

Inčukalna florbolisti zaudē savās mājās, saulkrastieši uzvar izbraukumā arhīvs

Pēc nelielas pauzes atsākušās spēles Latvijas florbola čempionātā. Ceturtdien mačus aizvadīja divas Pierīgas komandas – uzvaru pirmās līgas turnīrā svinēja florbola klubs “SĀC”, bet Inčukalna klubs “Coyote” piedzīvoja zaudējumu savās mājās.

Saulkrastu, Ādažu un Carnikavas apvienotais florbola klubs “SĀC” ciemojās Cēsīs pie kluba “Lekrings” pirmās līgas komandas. Pirmajā trešdaļā ar trim precīziem metieniem pēc kārtas viesi atspēlēja divu vārtu deficītu un izvirzījās vadībā 4:3, taču pēc otrā perioda atkal nonāca zaudētājos 4:5. Trešajā trešdaļā vadībā bija gan viena, gan otra komanda, tomēr uzvarētājus tā arī neizdevās noskaidrot – 7:7.

Pagarinājuma ceturtās minūtes sākumā izšķirošo golu “SĀC” labā iemeta Alvis Dāle, kuram tie bija jau trešie uzvaru nesošie vārti pēc kārtas – 8:7. Spēlē Alvis guva trīs vārtus, izdarīja arī divas rezultatīvas piespēles un ar 30 punktiem (21+9) ir otrais rezultatīvākais spēlētājs čempionātā. Trīs rezultativitātes punktus nopelnīja Jānis Boroduška (1+2).

Latvijas pirmās līgas Austrumu grupas turnīra tabulā “SĀC” ar septiņām uzvarām astoņās spēlēs un 18 punktiem ieņem otro vietu aiz “Impar Limbaži” komandas (21 p.).

Otrajā līgā ceturto zaudējumu astoņos mačos ceturtdien cīņā ar florbola klubu “Jūrmala” piedzīvoja Inčukalna “Coyote”. Pirmajā periodā trīsarpus minūšu laikā “koijoti” ielaida trīs vārtus un nonāca zaudētājos 1:4, bet desmit minūtes līdz pamatlaika beigām bija arī 5:10. Tad laukuma saimniekiem izdevās atgūt trīs vārtus, bet, lai, iespējams, panāktu izlīdzinājumu, pietrūka laika – 8:10.

Pa diviem goliem Inčukalna komandai iemeta Jānis Vīns un Krists Krīgers, bet kluba rezultatīvākais vīrs Jānis Levanovičs savu punktu krājumu papildināja par četriem (1+3) un nu astoņās spēlēs ir savācis 30 (21+9). Ar 12 punktiem “Coyote” Latvijas otrās līgas Rietumu grupas tabulā ieņem ceturto vietu, bet FK “Jūrmala” pēc panākuma Inčukalnā kļuvuši par līderiem (16 p.).

Piektdien un sestdien ar Pierīgas florbola klubu piedalīšanos paredzētas Latvijas čempionāta spēles Ķekavā, Salaspilī un Ulbrokā.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024