Logo
Drukāt šo lapu

Siguldas basketbolisti piedzīvo rekordsmagu sagrāvi Iecavā

Siguldas basketbolisti piedzīvo rekordsmagu sagrāvi Iecavā arhīvs

Zaudējumu sēriju Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīrā nespēj pārtraukt Siguldas sporta skolas komanda, kas otrdien Iecavā ar 59 punktu starpību kapitulēja basketbola klubam “Dartija”. Siguldiešiem šī bija sestā neveiksme pēc kārtas.

Jau ar pirmajām minūtēm “Dartijas” basketbolisti strauji audzēja pārsvaru – 8:2, 17:7, 25:10, 31:12. Pēc pirmā puslaika starpība jau bija pārsniegusi 30 punktu robežu (60:27), bet trešajā ceturtdaļā pietuvojās pussimtam (81:32). Neilgi pirms spēles beigām tika pārsniegta arī 60 punktu robeža un beigās Siguldas basketbolisti, spēlējot septiņu vīru sastāvā, sasniedza jaunus sezonas antirekordus gan ielaisto punktu ziņā, gan pēc rezultāta starpības (iepriekšējā bija mīnus 51) – 58:117.

Spēles protokols liecina, ka siguldieši visā spēlē pieļāvuši 34 kļūdas, iecavieši – tikai sešas. Vienīgais no viesiem, kuram izdevās pārsniegt desmit gūto punktu robežu, bija Rūdolfs Malcenieks (12 p.).

Ar sešiem zaudējumiem sešās spēlēs Siguldas sporta skolas komanda ir viena no divām LB: trešajā divīzijā, kas šosezon vēl nav tikusi pie panākuma.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024