Menu
 

Mārupietes pieveic volejbola klubu "Gulbene" Latvijas kausa izcīņas spēlē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Mārupietes pieveic volejbola klubu "Gulbene" Latvijas kausa izcīņas spēlē nacionalaliga.lv

Sekmīgi šīs sezonas Latvijas kausa izcīņu sākušas Mārupes sporta centra volejbolistes. Trešdien viesos viņas pirmās kārtas pirmajā spēlē pārliecinoši trijos setos pieveica volejbola klubu “Gulbene”.

Pirmo setu mārupietes sāka ar trim punktiem pēc kārtas, bet pēc tam, kad mājinieces rezultātu bija izlīdzinājušas (4:4), veica strauju izrāvienu un panāca 12:5 savā labā. Gulbenietes starpību samazināja līdz 15:12, taču sekoja vēl viens Mārupes komandas spurts (21:14) un uzvara setā 25:18.

Arī otrajā setā viešņas diezgan ātri pārņēma vadību (8:4), no 15:11 panāca 21:13 un vinnēja 25:15. Trešajā setā cīņa ritēja līdzīgi līdz seta vidum (12:13), bet tad uz Mārupes komandas desmit punktiem VK “Gulbene” atbildēja tikai ar vienu, un mārupietes svinēja uzvaru 3:0 (18, 15, 17). Spēle aizritēja mazliet ilgāk par stundu. Visvairāk punktu (16) uzvarētāju labā guva Marta Ozoliņa.

Atbildes spēle paredzēta 29.novembrī Mārupes sporta kompleksā. Bet jau sestdien, 24.novembrī, Babītes sporta kompleksā Piņķos notiks Nacionālās līgas kārtējā sabraukuma spēles – vispirms savā starpā tiksies Mārupes sporta centra un sporta kluba “Babīte” volejbolistes, bet pēc tam abas Pierīgas komandas tiksies ar volejbola klubu “Gulbene”.

Jāpiezīmē, ka SK “Babīte” Latvijas kausa izcīņas turnīru kā pašreizējās trofejas īpašnieces sāks uzreiz no pusfināla.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.