Menu
 

Basketbolisti svin uzvaras Ķekavā un Carnikavā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Basketbolisti svin uzvaras Ķekavā un Carnikavā arhīvs

Sekmīgu sezonu Latvijas Basketbola līgā turpina Ķekavas un Carnikavas klubi. Otrdien gan ķekavieši LBL otrajā divīzijā, gan carnikavieši trešajā guva kārtējās uzvaras savās mājās.

BK “Ķekava” pretinieki Rīgas Tehniskās universitātes basketbolisti pirmajās piecās minūtēs guva tikai trīs punktus, kas ļāva laukuma saimniekiem ielikt pamatus uzvarai (15:3). Otrās ceturtdaļas vidū ķekaviešu pārsvars pirmo reizi pārsniedza 20 punktus (36:15), trešajā ceturtdaļā tika sasniegta 30 punktu atzīme (65:35), un vārds tika dots mājinieku rezervistiem.

Viņiem spēle lāgā nesekmējās, un sešas minūtes līdz beigām, kad starpība bija sarukusi līdz 11 punktiem (81:70), laukumā bija jāatgriežas labākajiem spēkiem. RTU studentu ofensīva tika nobremzēta, un BK “Ķekava” svinēja devīto uzvaru sezonas 11 spēlēs – 90:76.

Artūrs Strēlnieks laukuma saimnieku rindās izcēlās ar 19 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām. Niks Saknītis guva 16, Nauris Miezis 15 un Edvards Jašuks 14 punktus. LBL2 A grupā Ķekavas komanda ieņem otro vietu aiz BK “Saldus” (10-1).

Arī BK “Carnikava” sāncenšiem Līvanu BJSS/”Līvānu stikls” komandas spēlētājiem spēles sākums bija pagalam neveiksmīgs – tikai trīs precīzi metieni pirmajās desmit minūtēs. Uzbrukumā īpaši “nespīdēja” arī carnikavieši, tomēr spēles pirmajā ceturksnī viņi iekrāja 20:8 pārsvaru, ko līdz lielajam pārtraukumam gan būtiski palielināt neizdevās – 40:26. Toties otro puslaiku mājinieki sāka ar 11 punktiem pēc kārtas un vairs bija neapturami – 109:48.

Kā ierasts, BK “Carnikava” sastāvā rezultatīvākie bija Rolands Dovgjallo (23 p.) un Jānis Ābols (19). Rezervisti Dāvis Siliņš pievienoja 14 un Miks Pureniņš 13 punktus. LBL3 A grupā carnikavieši (6-1) ir otrie aiz BK “Cēsis” (6-0).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.