Menu
 

Siguldas basketbolistu zaudējumu sērija sasniedz septiņas spēles

  • Autors:  Apriņķis.lv
Siguldas basketbolistu zaudējumu sērija sasniedz septiņas spēles arhīvs

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīrā jau septīto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi Siguldas sporta skolas komanda, kas piektdien viesos ar 35 punktu starpību piekāpās basketbola klubam “Krāslava”.

Pirmajā puslaikā spēle Krāslavā ritēja kā pa viļņiem. Pēc nospēlētām divām minūtēm Siguldas basketbolisti bija vadībā 6:5, bet jau pavisam drīz zaudēja 6:21. Puslaika vidū viesiem izdevās pārņemt iniciatīvu un samazināt starpību līdz pieciem punktiem (24:29), taču tūdaļ pat sekoja vēl viena “bedre”, un jau 24:40.

Pēc pārtraukuma krāslaviešiem izdevās vēl viens 9:0 izrāviens, pēc kura viņu pārsvars pietuvojās 30 punktiem (33:60), un turpinājumā krasas izmaiņas rezultāta starpība vairs nepiedzīvoja – 52:87. Pa desmit punktiem Siguldas sporta skolas labā guva Ričards Fedečko un Ivo Gabrāns.

Pēc piektdienas neveiksmes pēdējā vietā esošie siguldieši zaudējuši pat teorētiskas cerības iekļūt starp trim labākajām komandām C grupā un otro posmu aizvadīt deviņu spēcīgāko komandu turnīrā. Tā vietā viņi turnīrā par 10.-18. vietu cīnīsies par divām ceļazīmēm uz izslēgšanas turnīru.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.