Logo
Drukāt šo lapu

Foto: Siguldas un Baložu badmintonisti starp Latvijas jaunatnes čempionāta laureātiem

Foto: Siguldas un Baložu badmintonisti starp Latvijas jaunatnes čempionāta laureātiem Siguldas badmintona klubs

Nedēļas nogalē Valmierā aizvadīts Latvijas jaunatnes čempionāts badmintonā U11 un U19 vecuma grupās, kā arī “KROM Kendama” Latvijas kausa izcīņas posms U13 grupā. Sacensībās piedalījās 108 jaunie badmintonisti, un starp labākajiem bija arī Siguldas un Baložu sportisti.

U11 grupā meitenēm veiksmīgākā bija siguldiete Madara Mackēviča, kura izcīnīja divas zelta un vienu sudraba medaļu.  Vienspēļu turnīra finālā viņa ar 14:21, 21:18, 21:18 pārspēja Madaru Gauri, dubultspēļu finālā divu Siguldas badmintona kluba pāru savstarpējā cīņā kopā ar Aneti Priednieci uzvarēja Lauru Petrovsku un Leilu Annu Siliņu 21:18, 21:11, bet jauktajās dubultspēlēs pārī ar Jaroslavu Aleksejevu piekāpās Regnāram Bajāram no Baložiem un Madarai Gaurei no Rīgas 10:21, 21:23.

Regnārs Bajārs kļuva par titulētāko spēlētāju puiši konkurencē – vēl izcīnīja čempiona titulu arī vienspēlēs, bet dubultspēlēs kopā ar Georgu Loginu ierindojās otrajā vietā.

U19 vecuma grupā jaunietēm Liāna Lenceviča no Siguldas vienspēļu turnīra finālā zaudēja valmierietei Unai Bergai 7:21, 12:21 un izcīnīja sudraba medaļu, bet dubultspēlēs viņas abas kopā triumfēja, izšķirošajā spēlē pārliecinoši pieveicot siguldietes Annu Kupču un Anniju Rulli-Titavu 21:9, 21:10. Jaukto dubultspēļu turnīrā Siguldas duets Anna Kupča un Dāvis Strazdiņš ieņēma otro vietu, bet Annija Rulle-Titava pārī ar Paulu Eliasu Rozenvaldu no Jelgavas tika pie bronzas medaļas.

Latvijas kausa izcīņas posmā U13 grupā trīs pirmās vietas izcīnīja Ričards Līdaks no Siguldas – gan vienspēlēs, gan dubultspēļu turnīros kopā ar Madaru Mackēviču un Edgaru Romku. Madarai vēl arī pirmā vieta meiteņu pāru turnīrā duetā ar Aneti Priednieci un trešā vieta vienspēlēs.

Saistītie objekti

Foto galerija

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024