Menu
 

Mārupes volejbolistes nespēj pārtraukt RVS komandas uzvaru sēriju

  • Autors:  Apriņķis.lv
Mārupes volejbolistes nespēj pārtraukt RVS komandas uzvaru sēriju arhīvs

Latvijas dāmu volejbola čempionāta kārtējā spēlē Mārupes sporta centra komanda trešdien viesosies piekāpās turnīra līderēm Rīgas Volejbola skolas (RVS) audzēknēm, kurām tā bija jau devītā uzvara pēc kārtas.

Mārupietes, kuras Latvijas čempionātā bija vinnējušas piecas no pirmajām desmit spēlēm, cīņu iesāka ļoti cerīgi, izvirzoties vadībā 10:3. Taču pavisam ātri viss šis pārsvars tika izsēts (14:16) un seta otrajā pusē daudz pārākās bija RVS volejbolistes – 18:25.

Mazliet dīvaini aizritēja otrais sets. Mārupes komanda vispirms guva septiņus punktus pēc kārtas, uzreiz pēc tam septiņus pēc kārtas zaudēja. Turpinājumā cīņa ritēja teju punkts punktā, bet galotnē veiksmīgākas bija mārupietes, no 22:23 panākot 25:23.

Trešajā setā nelielu 2-4 punktu pārsvaru saglabāja rīdzinieces, bet seta vidū viņas veica strauju 7:1 izrāvienu (19:12). Viešņas atjaunoja intrigu, starpību samazinot līdz 18:21, taču vairāk punktus neguva – 18:25.

Ceturtajā setā īsta cīņa vairs nesanāca. RVS komanda sāka ar 7:1 spurtu un beigās sagādāja mārupietēm zaudējumu 12:25 setā un 1:3 pusotru stundu garajā spēlē.

Latvijas čempionāta turnīra tabulā RVS komandai ir deviņas uzvaras deviņās spēlēs un 26 punkti. Otrajā vietā ar 22 punktiem ir sporta klubs “Babīte” (7-4), bet Mārupes sporta centra volejbolistēm ir 15 punktu (5-6) un sestā pozīcija desmit klubu konkurencē.

Nākamā spēle mārupietēm jau svētdien, kad plkst. 15.00 “Daugavas” sporta namā Latvijas kausa izcīņas finālā pretī stāsies volejbola klubs “Jelgava”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.