Logo
Drukāt šo lapu

Ulbrokas florbolisti gadu noslēdz virslīgas turnīra tabulas pirmajā vietā

Ulbrokas florbolisti gadu noslēdz virslīgas turnīra tabulas pirmajā vietā Latvijas Florbola savienība

Līdz ar pārliecinošu uzvaru pār “Lielvārde/FatPipe” komandu pēdējo gadu Latvijas čempionu divcīņā “Bestafe/Oxdog/Ulbrokas” florbolisti 2018.gadu pabeiguši Latvijas virslīgas turnīra tabulas pirmajā vietā. Šāgada pēdējās spēles nedēļas nogalē aizvadījuši arī Ķekavas, Saulkrastu, Saulkalnes un Inčukalna florbola klubi.

Līdergrupas komandu savstarpējā spēlē Ulbrokas sporta kompleksā mājinieki nevilcinājās uzņemties iniciatīvu un jau 14.minūtē bija vadībā 4:0 un četru vārtu pārsvaru saglabāja arī pēc nospēlētām divām trešdaļām (6:2). Šaubas par spēles iznākumu tika izgaisinātas trešā perioda sākumā, kad 17 sekunžu laikā Ulbrokas florbolisti iemeta vēl divus golus un nedaudz vēlāk vēl vienu – beigu iznākums 9:3. Ar “hettrikiem” uzvarētāju rindās izcēlās Rolands Kovaļevskis (3+2) un Kaspars Šķēls (3+1).

Otrais Pierīgas virslīgas klubs “Ķekava” gadu noslēdza ar mājas spēli pret tabulā zemāk esošo Cēsu “Lekringu”. Otrajā trešdaļā ķekavieši likvidēja divu vārtu deficītu un panāca neizšķirtu 3:3, taču pēc tam ielaida trīs golus pēc kārtas un atspēlēties vairs nespēja – 4:8 (Klāvam Jansonam 2+0).

Virslīgas turnīra tabulā “Betsafe/Oxdog/Ulbrokas” komandai nu ir 26 punkti 13 spēlēs. Punkts mazāk un viena spēle rezervē ir “Lielvārde/FatPipe” florbolistiem, 24 punkti ir trešajā vietā esošajai Kocēnu “Rubenei”. “Ķekava” ar 18 punktiem 12 spēlēs ir septītajā pozīcijā.

Latvijas pirmās līgas Austrumu grupā florbola klubs “SĀC” sestdien savās mājās Saulkrastos aizraujošā cīņā pārspēja “Valmiera/BSS” vienību. Pamatlaikā mājinieki vadībā bija tikai uz īsu brīdi (2:1), sešas reizes tika fiksēts neizšķirts un izlīdzinājumu “SĀC” panāca tikai 33 sekundes līdz pamatlaika beigām, kad vārtsargs bija nomainīts ar laukuma spēlētāju. Jau piekto reizi šosezon saulkrastieši spēlēja pagarinājumu un ceturto reizi ar veiksmīgām beigām – 9:8 (Alvim Dālēm 2+1, Dēvidam Osītim un Tomam Dālem pa 2+0).

Turnīra tabulā FBK “SĀC” ar 24 punktiem 12 spēlēs ieņem otro vietu aiz “Impar Limbaži” vienības (27 p.).

Rietumu grupā tikai trešo uzvaru 13 spēlēs izdevās izcīnīt “Saulkalnes” florbolistiem. Divu pastarīšu duelī pret Bauskas “Mēmele/Code” vienību viņi jau pirmajā trešdaļā izvirzījās vadībā 3:0 un nosargāja uzvaru 5:4 (Patrikam Briežem 2+0, Kārlim Baronam 1+2).

Turpretī “Ķekavas Bulldogs” cīņā pret grupas līderiem “Irlava/Avant” pirmā perioda vidū bija panākuši 6:2 savā labā, taču trešās trešdaļas sākumā zaudēja jau 6:11 un beigās piedzīvoja zaudējumu 9:15 (Endijam Kleistrovam 3+0, Klāvam Jansonam 2+2, Kristapam Laugulim 2+0).

Desmit klubu konkurencē ķekavieši pēc 13 kārtām ieņem astoto (13 punkti) un “Saulkalne” devīto vietu (10 p.).

Ar spraigu spēli izbraukumā pret Tērvetes florbola klubu aizvadāmo gadu Latvijas otrajā līgā sestdien noslēdza Inčukalna sporta kluba “Coyote” florbolisti. Otrās trešdaļas vidū, pusminūtes laikā guvuši trīs vārtus, “koijoti” izvirzījās vadībā 6:4, tomēr mača pēdējā posmā mājinieki četrreiz pēc kārtas iemeta bumbiņu viesu vārtos un svinēja uzvaru 11:9 (Rihardam Asniņam un Gvido Bišeram pa 3+0). Rietumu grupas tabulā inčukalnieši ieņem piekto vietu (16 punkti 12 spēlēs).

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024