Logo
Drukāt šo lapu

Brāļi Dukuri neiekļūst labāko sešniekā Pasaules kausa trešajā posmā Altenbergā

Brāļi Dukuri neiekļūst labāko sešniekā Pasaules kausa trešajā posmā Altenbergā Foto - ekrānšāviņš no ltv.lsm.lv

Skeletonistiem brāļiem Martinam un Tomasam Dukuriem otrajā Pasaules kausa izcīņas posmā pēc kārtas nav izdevies tikt pie godalgotām vietām. Turklāt piektdien Altenbergas trasē Vācijā aizvadītajā Pasaules kausa sezonas trešajā posmā siguldieši palika ārpus labāko sešnieka.

Pirmajā braucienā Martins sasniedza ceturto rezultātu 0,58 sekundes aiz pārliecinošā līdera Aleksandra Tretjakova, bet tikai 0,03 sekundes viņu šķīra no trešās pozīcijas īpašnieka Ņikitas Tregubova no Krievijas. Tomass vēl trases augšdaļā pieļāva rupju kļūdu un finišā bija tikai desmitais ātrākais, līderim zaudējot 0,97 sekundes.

Otrajā braucienā trases vidū kļūdījās Martins, braucienā viņam tikai devītais rezultāts un summā septītā pozīcija. Abos braucienos ātrākais bija Tretjakovs, kuram jaunākais no brāļiem Dukuriem sumā zaudēja 1,23 sekundes. Tomass Dukurs arī otrajā mēģinājumā bija desmitais un šo vietu ieņēma arī posmā (+1,74 s).

Otro vietu ieguva korejietis Sunbins Juns (+0,57 s), trešo – Tregubovs (+0,84 s), viņiem sekoja trīs Vācijas skeletonisti.

Trešais Latvijas skeletonists Ivo Šteinbergs pirmajā braucienā Tretjakovam zaudēja gandrīz trīs sekundes un palika 23.vietā, nekvalificējoties otrajam braucienam.

Pasaules kausa kopvērtējumā pēc trim posmiem par vienīgo līderi kļuvis A.Tretjakovs (642 punkti). Otrais ir Tregubovs (617), trešais Juns (601), ceturtais vācietis Aksels Jungs (554), un viņiem seko Martins Dukurs (546) un Tomass Dukurs (504).

Sestdien Altenbergā notiks sacensības bobsleja divniekiem, bet svētdien – četriniekiem.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024