Logo
Drukāt šo lapu

Carnikavas basketbolisti piedzīvo neveiksmi gada pirmajā mājas spēlē

Carnikavas basketbolisti piedzīvo neveiksmi gada pirmajā mājas spēlē Foto - arhīvs

Latvijas Basketbola līgas trešajā divīzijā jau gadu ar zaudējumu sākuši basketbola kluba “Carnikava” spēlētāji, kuri otrdien savās mājās piekāpās Iecavas basketbola klubam “Dartija”.

Pirmos punktus spēlē guva laukuma saimnieki, taču līdz nākamajiem viņiem nācās gaidīt sešas minūtes – “Dartijas” basketbolisti pa to laiku bija sametuši divdesmit... Otrajā ceturtdaļā ar izrāvienu 11:0 jau atbildēja carnikavieši, uz brīdi pat izvirzoties vadībā (34:32). Tomēr puslaika izskaņu krietni veiksmīgāk aizvadīja viesi – 35:46.

Otrā puslaika sākumā BK “Carnikava” vēlreiz izcēlās ar 11 gūtiem punktiem pēc kārtas, un starpība vēlreiz saruka līdz viena precīza metiena tiesai (48:50). Vēlāk carnikavieši arī atguva vadību, un vēl nepilnas piecas minūtes līdz pamatlaika beigām bija priekšā 75:73. Tomēr, tāpat kā pirmajā puslaikā, galotnē precīzāki un aukstasinīgāki bija “Dartijas” basketbolisti – 82:90.

Carnikavas komandas sastāvā rezultatīvākie bija Jānis Ābols (28 punkti), Rolands Dovgjallo (18) un Dāvis Siliņš (14).

Šis carnikaviešiem LBL3 otrajā posmā bija trešais zaudējums piecās spēlēs un deviņu labāko klubu turnīrā viņi ieņem sesto vietu.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024