Logo
Drukāt šo lapu

Foto: Mārupieši triumfē Pierīgas skolu basketbola turnīrā Apriņķis.lv

Foto: Mārupieši triumfē Pierīgas skolu basketbola turnīrā Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Ar Mārupes vidusskolas komandas uzvaru Ādažu vidusskolā noslēdzies Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu basketbola turnīrs jauniešiem vecākajā A grupā (1999./2002.g.dz.). Godalgotās vietas ieguva arī laukuma saimnieki ādažnieki, kā arī Babītes vidusskolas audzēkņi.

Šoreiz Pierīgas skolu basketbola turnīram bija pieteikušās piecas komandas, kas savā starpā aizvadīja viena apļa turnīru. Spēles ilga 2x10 minūtes.

Mārupieši izcīnīja uzvaras visās četrās spēlēs – ar 25:18 uzvarēja Babītes vidusskolu, ar 36:16 Ropažu vidusskolu, ar 42:4 Ādažu Brīvo Valdorfa skolu un izšķirošajā spēlē par pirmo vietu ar 27:20 Ādažu vidusskolu.

Ādažnieki svinēja visai pārliecinošas uzvaras trijās pārējās cīņās un izcīnīja otro vietu. Mājinieki ar 32:19 pārspēja Babītes vidusskolniekus, kuri finišēja trešajā vietā. Ceturto ieguva Ropažu vidusskolas basketbolisti, kuri vienīgo uzvaru guva pār Ādažu Brīvās Valdorfa skolas komandu (20:5).

Jāatgādina, ka oktobrī notikušajā B vecuma grupas basketbola turnīrā pirmās trīs vietas ieguva Ādažu vidusskolas, Babītes vidusskolas un Jaunmārupes pamatskolas komandas, bet C grupā – Mārupes vidusskolas, Jaunmārupes pamatskolas un Ādažu vidusskolas basketbolisti.

Pierīgas novadu skolēnu sporta spēles atsāksies martā ar peldēšanas sacensībām Inčukalnā un florbola turnīru zēniem Ulbrokā.

Saistītie objekti

Foto galerija

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024