Logo
Drukāt šo lapu

Kamaniņu braucējs Bērziņš svin uzvaru junioru Pasaules kausa posmā (papildināta)

Kamaniņu braucējs Bērziņš svin uzvaru junioru Pasaules kausa posmā (papildināta) Foto - Juris Bērziņš-Soms

Siguldietis Gints Bērziņš izcīnījis uzvaru junioru Pasaules kausa posmā jauniešu vecuma grupā piektdien Vinterbergas trasē Vācijā notikušajās sacensībās.

Bērziņš uzrādīja labākos rezultātus abos braucienos un otrās vietas ieguvēju vācieti Paskalu Kunci summā apsteidza par 0,207 sekundēm.

Otrs Latvijas jaunais kamaniņu braucējs Eduards Ševics-Mikeļševics no Saulkrastiem 40 dalībnieku konkurencē ierindojās astotajā vietā – tautietim viņš zaudēja 0,704 sekundes. Sacensībām bija pieteikts arī Lūkass Krasts no Ulbrokas, tomēr viņš uz starta neizgāja.

Braucienos jaunietēm vislabāk veicās Sofijai Gerlofai no Vācijas. Siguldiete Frančeska Bona ierindojās 15.vietā (1,730 sekundes aiz uzvarētājas), Justīne Maskale no Ropažiem 18.vietā (+2,164 s), Zane Kaluma no Saulkrastiem 25.vietā (+2,685 s), bet ropažniece Marta Zukule pēc 23.rezultāta pirmajā braucienā otrajā līdz finišam netika.

Vinterbergā Pasaules kausa posma turpinājumā notiks arī sacensības juniorēm, junioriem, divniekiem un stafešu komandām.

Pieaugušo Pasaules kausa izcīņas kārtējais posms sestdien un svētdien risināsies Oberhofas trasē. Tajā dalībnieki sacentīsies arī par Eiropas čempionāta medaļām.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024